On loppukesä 2000. Toisesta velhosodasta on viimein alettu toipua, mutta nyt taikaväki on jo uuden uhan edessä. Velhot ja noidat ovat joutuneet evakuoitumaan eri puolille Iso-Britanniaa turvapaikkoihin. Peli sijoittuu yhteen näistä turvapaikoista.

Epel Larpin tähän mennessä massiivisin larppiproduktio Varjojen viha järjestetään 24.-28.6.2015 Ahtelan leirikeskuksessa Sauvossa, noin 50 km Turusta. Kyseessä on Feenikslaulu-pelisarjan neljäs avoin peli, mutta mukaan halutaan myös uusia kasvoja! Peli toimii omana kokonaisuutenaan, eli edellisistä osista ei tarvitse tietää mitään osallistuakseen. Mukaan mahtuu maksimissaan 100 pelaajaa. Alustava ilmoittautuminen ja lisää tietoa on pelin sivuilla: Varjojen viha

Varjojen viha on sarjan tähän mennessä kunnianhimoisin peli, ja myös edeltäjiänsä synkempi ja toiminnantäyteisempi. Pelipaikka on hulppean kokoinen, ja tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia pelin tapahtumille. Peli kestää hieman yli 2 vrk sisältäen kaksi in-game yötä, pelitunteja siis kertyy koko peliin maksimissaan jopa 5400! Järjestäjätiimi kaipaa vielä hieman täydennystä, erityisesti paria kirjoittajaa sekä NPC/keittiöapulaisia, jos kiinnostaa tulla tiimiin mukaan niin ota yhteyttä potterlarp ät gmail.com. Varsinkin apulaisia metsästetään myöhemminkin (ensi keväänä), eli vielä ei ole asialla kiire.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.