Lista kaikista Epel Larp ry:n alaisena järjestyistä ja järjestettävistä liveroolipeleistä. Avoimet pelit on merkattu ☆-merkillä larpin nimen edessä ja niihin voi hakea kuka vain, jos ilmoittautuminen on auki. Loput ovat pelisarjojen jatko-osia tai kutsupelejä, eli pelinjärjestäjä on esimerkiksi resurssien vuoksi kutsunut vain tietyn määrän tuttujaan osallistumaan.

Tulevat larpit

– 2024 –

RAKAS VIHOLLISENI, 7. pelautus
7.-9.6.2024, Kuortane
Tyyppi:
Kutsupeli
Pelaajia: 13 hahmoa + 2 apulaista
Kesto: 10,5 h
Pelimaksu: 0 €
Pelintekijät: Järjestäjät Henna ja Salla (kirjoittaja Elli)
Genret: Fantasia, sci-fi, post-apo, draama
Kuvaus: Ihmisistä polveutunut avaruuskulkijoiden laji on käynyt veristä sisällissotaa Ebos-planeetalla jo vuosikymmenen. Nyt jäljelle jääneet ovat heränneet sodan järjettömyyteen ja he kokoontuvat yrittääkseen tehdä rauhan pitkäaikaisten vihollistensa kanssa.

LONKEROIDEN LEGENDAT: TARINA OLD SMITH’S DINERISTA
27.7.2024, Tampere
Tyyppi: ?
Pelaajia: 18-20 ?
Kesto: ?
Pelimaksu: 30-35 € ?
Pelintekijät: Tiitus, Jade, Kati, Mia, Peeta, Sofia
Genret: Kosmista kauhua, mysteerejä ja ihmissuhdekuviota epämiellyttävän maagisessa maailmassa.
Kuvaus: Pelisarjan ensimmäinen osa sijoittuu Englannissa sijaitsevan pienen kylän uskolliseen ruokapaikkaan nimeltä Old Smith’s Diner. Old Smith’s Diner tarjoaa herkulliset pöperöt ja oluet aktiiviselle kanta-asiakaskunnalleen, eikä missään saa tietää kylän tapahtumia paremmin. Kylää verhoaa kuitenkin suuret mysteerit, kuten se miten ruokapaikan pitäjää ei yllätä yhtään kun uusi katoaminen tapahtuu, tai miten puhelimet tuntuvat menettävän kenttänsä kylän alueella. Kuka olisi valmis raottamaan kylää peittävää salaisuuksien verhoa?

LOPPU – KATAKOMBIEN HILJAISET
27.-29.9.2024 Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, duologian ensimmäinen osa
Pelaajia: 30
Kesto: n. 24 h
Pelimaksu: 40-50€?
Pelintekijät: Inari & Ilo + Elmu, Essi, Jiro
Genret: post-apo ja kauhu, painottuen vahvasti kontaktipelaamiseen ja tunnelmointiin
Kuvaus: Maailmanlopun jälkeisen ihmiskunnan raunioissa elää pieni yhteisö, joka on löytänyt turvan vanhasta kartanosta. Yhteisön haasteena ei ole ainoastaan pula ruuasta ja tarvikkeista, tai uudesta turvapaikkaa hakevasta joukosta, vaan ”ne varjoista tulleet”, jotka uhkaavat yhteisön turvallisuutta. Niiden syntyperää tai motiiveja ei tiedetä, mutta vaaraksi ne joka tapauksessa ovat.

ARCADIA ACADEMY: LUKU 2
Syksy 2024, ?
Tyyppi: ?, kampanja
Pelaajia: 46-48? + pelintekijät
Kesto: ?
Pelimaksu: ?
Pelintekijät: Saku, Kasper, Heiska, Aster, Hissu, Kuutti, Nelli, Venla, Aurora
Genret: supersankarit, draama, romantiikka, toiminta, ihmisoikeudet, huumori
Kuvaus: Arcadia Academy on larppikampanja, joka ammentaa inspiraatiota mm. My Hero Academiasta ja Marvelin X-menistä, muttei kuitenkaan sijoitu suoraan mihinkään jo olemassa olevaan fiktiiviseen maailmaan. Pelien keskiössä on pelin nimeä kantava maineikas sisäoppilaitos, joka toimii opinahjon lisäksi turvallisena ympäristönä supervoimia omaaville eli praktaaleille. Oppilaita kouluun on päätynyt maailman jokaisesta kolkasta, laajasta ikähaarukasta ja kaikenlaisista monenkirjavista taustoista. Yhteisenä tekijänä kaikilla on kuitenkin halu oppia ymmärtämään omia voimiaan ja löytää oma paikkansa maailmassa.

ASEMA ALKUJUURI
22.–24.11.2024, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 46 pelaajahahmoa + X määrä NPC:itä ja apulaisia
Kesto: 25,5 tuntia
Pelimaksu: 55-58 € (tarkentuu)
Pelintekijät: Elli, Aava, Annina, Dani, Elmu, Johanna, Meri, Meri-Tuulia, Selene, Tricen, Tuomi, Weru
Genret: Solarpunk, sci-fi, fantasia, utopia; toiminta, jännitys, mysteeri, draama
Kuvaus: Planeetalta toiselle matkaava pieni, maanparannusta hoitava yhteisö on parkkeerannut avaruusasemansa eräälle luontoalueelle setvimään paikan vieraslajiongelmaa. Jotain kuitenkin meni työn lomassa pieleen, ja nyt asemaa uhkaa moninainen kasviongelma… Tilanne täytyy korjata ja pian, ennen kuin kasvit valloittavat koko aseman!

– 2025 –

☆ DIES VAPORIS
2.-4.5.2025, Kurikka
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 40 pelaajahahmoa + X määrä NPC:itä ja apulaisia
Kesto: 10-12 h
Pelimaksu: n. 35 €
Pelintekijät: Emil, Viki, Laura, Isabella, Caithlin, Tiia, Benjami, Hannele
Genret: sotakonflikti, vastakkainasettelu, ihmisoikeudet, kapina, steampunk, moraalit, ihmissuhteet
Kuvaus: Lontoo, 1891. Ihmiset kehittivät Kronokset eli Kaikenlaiset Robotiikalla Ohjautuvat Numeroilla Ohjelmoitavat Subjektit hoitamaan kaikki ihmiskunnan epämieluisat työt. Kronokset kehitettiin tunteettomiksi, mutta kuusi vuotta sitten jotain muuttui – koneet heräsivät eloon. Dies Vaporis kertoo koneiden noususta rakentajiaan vastaan. Lontoossa vuosia sitten alkanut robottien kapina on eskaloitunut sodaksi ja lähestyy nyt kääntymispistettään. Vaihtoehtohistorialliseen, steampunk-esteettiseen Lontooseen sijoittuva larpissa sisällissodan osapuolet joutuvat päättämään tulevaisuudestaan. Höyryteknologian kehitys on saattanut ihmiskunnan itse rakentamansa tuhon tielle – pelaajille jää päätettäväksi, mihin koneiden nousu päättyy.

Menneet larpit

– 2024 –

ON THE RUN: FINAL EPISODE
 26.-28.1.2024, Järvelä
Tyyppi: Minikampanja, kutsupeli
Pelaajia: 6 täyspelaajaa, 4 npc:tä + x määrä lisä-npc:t 
Kesto: 26h
Pelimaksu: ilmainen
Pelintekijät: Henniina + pelaajat
Genret: uuskumma, mysteeri, yliluonnolliset kyvyt, hirviöt, toiminta, ihmissuhteet, valo vs. pimeä
Kuvaus: Koulun jälki-istunnon aikana jyrähti. Joku tai jokin oli räjäyttänyt Dorchester High Schoolin Bostonissa. Ryhmä syrjäytymisriskissä olevia nuoria huomasi saaneensa spontaanisti yliluonnollisia voimia ja virkavalta on jahdannut heitä pitkin osavaltiota. Mystisen myös CIA:n havitteleman esineen uupuminen seisoo nuorten ja heidän vapautensa välissä. Nuoret järjestäytyvät viimeiseen taistoon liittolaistensa kera… Tämä on On the Run -minikampanjan 6. ja viimeinen osa ja se toimii taustoituksena suuremman pelaajamäärän Cover Me -kampanjalle.

– 2023 –

☆ DURMSTRANG-SAGA IV
24.-26.11.2023, Tuusula
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: max. 34 (mukaan luettuna pj-hahmot)
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: 50-65 €
Pelintekijät: Tiitus, Ilo, Aiden, Aurora, Inari, Jade ja Mia
Genret: fantasia, draama, romantiikka
Kuvaus: On viikonloppu. Opinnot Durmstrangissa ovat pienen hetken ajan tauolla, ja opiskelijat haluaisivat vain ottaa rennosti. Ikävä kyllä universumilla on muita suunnitelmia, kun neljä maailman petoa yrittää ottaa valittuihinsa yhteyttä, Heimdall on antanut mysteerisiä viestejä suojelijoilleen, kuka kumma on Loki? Ihmissuhdedraamalta ei voi välttyä kun opiskelijat vaihtavat vapaalle, ja ehkä pelastavat maailman siinä samalla.

RAKAS VIHOLLISENI , 4 x superpelautus
13.–15.10.2023, Sauvo
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 52 pelaajaa (13 x 4 hahmoa) + 10 hlön tiimi
Kesto: 10,5–11 h
Pelimaksu: 69 €
Pelintekijät: Elli + järjestelyissä apuna tiimi
Genret: Fantasia, sci-fi, post-apo, draama
Kuvaus: Ihmisistä polveutunut avaruuskulkijoiden laji on käynyt veristä sisällissotaa Ebos-planeetalla jo vuosikymmenen. Nyt jäljelle jääneet ovat heränneet sodan järjettömyyteen ja he kokoontuvat yrittääkseen tehdä rauhan pitkäaikaisten vihollistensa kanssa. Tämä on 4 x superpelautus, jossa sama larppi järjestetään samanaikaisesti mutta erillään neljälle eri pelaajajoukolle.

ARCADIA ACADEMY: LUKU 1
29.9.-1.10.2023, Parkano
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: n. 40 + pelintekijät
Kesto: n. 24 h
Pelimaksu: n. 50 €
Pelintekijät: Saku, Jan, Heiska, Aster, Hissu, Kuutti, Eetu ja Nelli
Genret: supersankarit, draama, romantiikka, toiminta, ihmisoikeudet, huumori
Kuvaus: Arcadia Academy on larppikampanja, joka ammentaa inspiraatiota mm. My Hero Academiasta ja Marvelin X-menistä, muttei kuitenkaan sijoitu suoraan mihinkään jo olemassa olevaan fiktiiviseen maailmaan. Pelien keskiössä on pelin nimeä kantava maineikas sisäoppilaitos, joka toimii opinahjon lisäksi turvallisena ympäristönä supervoimia omaaville eli praktaaleille. Oppilaita kouluun on päätynyt maailman jokaisesta kolkasta, laajasta ikähaarukasta ja kaikenlaisista monenkirjavista taustoista. Yhteisenä tekijänä kaikilla on kuitenkin halu oppia ymmärtämään omia voimiaan ja löytää oma paikkansa maailmassa.

LOHIKÄÄRMERATSASTAJAT, 4. pelautus
11.6.2023, Espoo/Nuuksio
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 10
Kesto: 9 h
Pelimaksu: 5 €
Pelintekijät: Meri-Tuulia
Genret: Fantasia, draama, seikkailu
Kuvaus: Tunteellinen rohkeudesta kertova fantasialarppi, jonka kuka vaan saa uudelleenpelauttaa. Pelin on suunnitellut ja kirjoittanut Elli O.

RAKAS VIHOLLISENI , 1. pelautus
26.–28.5.2023, Sastamala
Tyyppi:
Kutsupeli
Pelaajia: 13 hahmoa + 2 apulaista
Kesto: 10,5 h
Pelimaksu: 57 €
Pelintekijät: Elli
Genret: Fantasia, sci-fi, post-apo, draama
Kuvaus: Ihmisistä polveutunut avaruuskulkijoiden laji on käynyt veristä sisällissotaa Ebos-planeetalla jo vuosikymmenen. Nyt jäljelle jääneet ovat heränneet sodan järjettömyyteen ja he kokoontuvat yrittääkseen tehdä rauhan pitkäaikaisten vihollistensa kanssa. Tämä on kutsupelinä toteutettava testipelautus, jota seuraa 4x superpelautus syksyllä.

TODENNÄKÖISYYDET
5.–7.5.2023, Pälkäne
Tyyppi: Avoin peli, Aloittelijaystävällinen
Pelaajia: 40 hahmoa + 9 hlön tiimi
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: 39 €
Pelintekijät: Jenna, Anna + tiimi
Genret: Multifandom, dystopia, draama, romantiikka, ihmisoikeudet, pelko, toivo
Kuvaus: Todennäköisyydet pohjautuu Suzanne Collinsin luoman Nälkäpeli-kirjasarjan kaltaiseen maailmaan, johon lukuisista muista teoksista tutut hahmot ja paikat tuovat oman lisänsä. Pelissä tämänvuotisen nälkäpelin ottelijat ja heidän ohjaajansa on tuotu pääkaupunki Capitolissa sijaitsevalle keskukselle harjoittelemaan ja todistamaan kykyjään. Pelikokonaisuuteen kuuluu peliviikonlopun lisäksi huhtikuussa Tampereella järjestettävä workshop-päivä, jossa tutustutaan peliporukkaan, maailmankuvaan ja larppauksen saloihin. Peli järjestetään Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella.

ITKEVÄN VARPUSEN KIEVARI
28.–30.4.2023, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: n. 3O hahmoa + pelintekijät
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: n. 40 €
Pelintekijät: Ilo & Inari
Genret: Fantasia, taverna/majatalo
Kuvaus: Itkevän Varpusen Kievari on pseudoviktoriaanista ja -keskiaikasta tyyliä yhdistelevään high fantasy -maailmaan sijoittuva ”tavernapeli”. Pelin ytimessä on majatalomiljöössä tunnelmointi ja ihmissuhdepainotteiset juonikuviot, joita höystetään pelinjohdon kirjoittamilla juonilla, mysteereillä ja pelimaailman gothic-tyylisillä kauhuelementeillä.

– 2022 –

PETROGRADIN TAIKA-AKATEMIA: MUUTOKSEN TUULET
25.–27.11.2022, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 34 hahmoa + pelintekijät
Kesto: n. 24 h
Pelimaksu: n. 62 €
Pelintekijät: Miira ja Tricen + tiimi
Genret: Fantasia, draama, historia
Kuvaus: Petrogradin taika-akatemia on löyhästi Harry Potter -kirjojen maailmaan pohjautuva koulupelikamppanja. Pelit sijoittuvat 1900-luvun alun myrskyisälle taika-Venäjälle Petrogradin taika-akatemiaan, joka on aikuisille aatelisnoidille ja -velhoille suunnattu tutkimus- ja oppilaitos. Peleissä pääpaino on ihmissuhteiden ja hahmojen omien juonien pelaamisessa, mutta taustalla on monenlaisten muutosten kourissa kipuileva Venäjän taikamaailma.

HÄMÄRÄNKOTI
6.8.2022, Sastamala
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 11 hahmoa + 1–5 NPC
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: 52 € / 26 €
Pelintekijät: Vili, Katri ja Miia
Genret: Kauhu, draama, yliluonnollinen
Kuvaus: Hämäränkoti perustuu Stephen Kingin kirjoihin. Pelin teemoja ovat elämä laitoksessa, traumat, väkivalta, ystävyys ja yliluonnolliset kokemukset. Peli ei ole näyttäviä efektejä sisältävä kauhupeli, vaan painottuu enemmän draamaan ja ihmissuhteisiin, joskin NPC-mättöäkin saattaa olla tiedossa. Raskaiden teemojen takia pelin ikäraja on 18. Peli ei ole erityisen aloittelijaystävällinen, mutta kaiken tasoiset pelaajat voivat halutessaan ilmoittautua. Ensimmäiseksi peliksi Hämäränkoti ei sovellu.

VA:N UUDET KUVIOT
3.–5.6.2022, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 30 hahmoa + pelintekijät
Kesto: 10,5 h
Pelimaksu: 29 €
Pelintekijät: Ulla, Anna, Annu, Jade, Miia, Susa ja Tiitus
Genret: Multifandom, high school AU, draama, romantiikka, huumori, realismi
Kuvaus: Toisessa maailmassa, joka muistuttaa omaamme, sijaitsee loistava Balladia, ja sen pääkaupungissa high school, jossa ovat kautta aikain opiskelleet keisarikunnan korkea-arvoisimmat ja kirkkaimmat mielet. Muokattu uudelleenpelautus Vasta-Auringon Ahjo -pelisarjan ensimmäisen osan pohjalta, jossa Disney-klassikkojen hahmot on lyöty yhteen ja muovattu modernin maailman muottiin taiteellisin vapauksin ja pilke silmäkulmassa. Pelikokonaisuuteen kuuluu peliviikonlopun lisäksi huhti–toukokuussa Tampereella järjestettävä workshop-päivä, jossa tutustutaan peliporukkaan, maailmankuvaan ja larppauksen saloihin. Peli järjestetään Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella.

– 2021 –

INTEMPESTUS
3.–5.12.2021, Sauvo
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 42 + pelintekijät
Kesto: 10 h
Pelimaksu: 45 €
Pelintekijät: Matilda, Anni, Annu, Emmi, Miia, Katri ja Venla
Genret: Multifandom, draama, huumori, historia, scifi, mysteeri, yhteiskuntakritiikki/-satiiri
Kuvaus: Joukko eri aikakausilta nykyaikaan tipahtaneita henkilöitä on kokoontunut yhteen selvittämään aikamatkustuksen mysteereitä, muodostamaan aikakausien rajat ylittäviä ihmissuhteita ja kohtaamaan menneisyyden ja nykyisyyden törmäämisestä aiheutuvia haasteita. Hahmot lainataan ja sovitetaan yhteen eri fandomeista ja fiktiivisistä lähteistä (kirjat, tv-sarjat, leffat ym.). Aloittelijaystävällinen peli.

FEENIKSLAULU 8: TAIVAIDEN TEMPPELI
11.-14.11.2021, Kangasala
Tyyppi: Avoin peli / kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 59 + NPC:t 5 & 10 + hlökunta 6
Kesto: 34 h
Pelimaksu: Normaali 76,50 €, sponsori 86,50 €, alennus 66,50 €
Pelintekijät: Elli, Aava, Elmu, Eveliina, Heli, Henri, Inari, Jade, Nelli, Sofia
Genret: Draama, toiminta, juonittelu
Kuvaus: Taikovien ja ei-taikovien välille ollaan saatu hatara rauha. Alkulinnut ovat alistaneet kaiken taikaväen valtansa alle, ja osa suunnittelee linnuista eroon pääsemistä. Britannia taikamaailmaa johdetaan Taivaiden temppeliltä, jonne peli sijoittuu.

– 2020 –

FEENIKSLAULU 7.5: MALFOY-RODERICK ET AL. PERHEPÄIVÄLLINEN
24.10.2020, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 6-7
Kesto: 5-6 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Malfoy-Roderickit ja heidän läheisensä ovat kokoontuneet pitkästä aikaa perhepäivälliselle.

FEENIKSLAULU 7.4: WEASLEY-DELACOURIEN JOULU
23.10.2020, Helsinki
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 5-7
Kesto: Joitain tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Weasley-Delacourit ja heidän läheisensä ovat kokoontuneet yhteen jouluna 2017.

FEENIKSLAULU 7.3: LUCE DEL SOLE
26.9.2020, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 11
Kesto: 5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Nelli + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Mafian jäsenet kokoontuvat hotellilla keskustelemaan asioista.

FEENIKSLAULU 7.2: GREENGRASSIEN PERHEILLALLINEN
29.-30.8.2020, Pälkäne
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 7
Kesto: 7,5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Kirsi + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Greengrassit ovat kokoontuneet selvittämään asioitaan omassa rauhassaan.

FEENIKSLAULU 7.1: MIDNIGHT
11.-12.8.2020, Lempäälä
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 5
Kesto: 5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Inari & Nelli + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Hiipijöiden tiedustelujoukko hengaa Sevillan taikuudenpoistolaitoksen lähettyvillä tarkkailemassa, että laitoksen toiminta puretaan kuten sovittu.

LOHIKÄÄRMERATSASTAJAT, 3. pelautus
19.7.2020, Tampere/Lempäälä
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 10
Kesto: 9 h
Pelimaksu: 5 €
Pelintekijät: Anna
Genret: Fantasia, draama, seikkailu
Kuvaus: Tunteellinen rohkeudesta kertova fantasialarppi, jonka kuka vaan saa uudelleenpelauttaa. Pelin on suunnitellut ja kirjoittanut Elli O.

FEENIKSLAULU 7: VALONKANTAJA
12.-15.3.2020, Parkano
Tyyppi: Avoin peli / kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 59 pelaajaa + 6 henkilökuntaa
Kesto: 34 h
Pelimaksu: 56/63 €
Pelintekijät: Elli, Elmu, Eveliina, Sonya, Petu, Nelli, Helmi, Eiri, Jenni, Henri
Genret: Toiminta, draama
Kuvaus: Marraskuussa 2017 jästien ja taikaväen välinen sota on täydessä vauhdissa, ja taikaväki alkaa olla ahtaalla. Peli sijoittuu taikaväen tärkeään sotatukikohtaan.

LOHIKÄÄRMEEN PESÄ
25.1.2020, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli (/Avoin peli)
Pelaajia: 32 + pelintekijät
Kesto: 5 h
Pelimaksu: 27 €
Pelintekijät: Vili + tiimi
Genret: Fantasia, draama
Kuvaus: Lohikäärmeen Pesä on 1920-luvun Potterversumiin sijoittuva salakapakkapeli, jonka pääpaino on draamassa, tunnelmoinnissa ja hahmosta riippuen kevyessä tai raskaammassa politikoinnissa.

– 2019 –

X% LARP
20.-22.9.2019, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 42 + pelintekijät ja NPC:t
Kesto: 9 h
Pelimaksu: 25-30 €
Pelintekijät: Bella, Annastina, Elisabet, Emmi & Vili
Genret: Multifandom, sci-fi, fantasia, draama, post-apo
Kuvaus: X% on 100 vuotta tulevaisuuteen sijoittuva aloittelijaystävällinen multifandomlarppi, jonka keskeisiä teemoja on mm. maailmanloppu, ihmisrodun selviytyvyys, ihmissuhdedraama, juonittelu, salailu, seikkailu, mysteerit, taikuus, erilajisuus, hierarkiarakenteet ja ryhmäytyminen. Pelin erilaiset hahmot ja monitahoinen maailma on luotu yhdistellen useita eri inspiraationlähteitä, kuten elokuvia, kirjoja ja tv-sarjoja. Hahmot ovat avaruusaluksen miehistöä ja kokelaita, jotka on lähetetty matkalle perustamaan uutta sivilisaatiota. Pelikokonaisuuteen kuuluu peliviikonlopun lisäksi 1.9.2019 Tampereella järjestettävä workshop-päivä. X% järjestetään Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella.

GRADUATION (VA 4.0)
9.-11.8.2019, Ylöjärvi
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: n. 30 + NPC:t & PJ:t
Kesto: n. 12 h + yöaika
Pelimaksu: 35-40 €
Pelintekijät: Annastina & Ulla
Genret: High school AU, draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Vasta-Auringon Ahjo -pelisarjan neljäs ja viimeinen osa, joka sijoittuu VA:n senior-oppilaiden valmistujaisten viikonloppuun.

LOHIKÄÄRMERATSASTAJAT
Pe 31.5.2019, Tampere/Lempäälä
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 10
Kesto: 9 h
Pelimaksu: 5 €
Pelintekijät: Elli
Genret: Fantasia, draama, seikkailu
Kuvaus: Tunteellinen rohkeudesta kertova fantasialarppi, jonka kuka vaan saa uudelleenpelauttaa.

UNHOITTUMATON: LILY JA LUPAUS IKUISESTA
3.-5.5.2019, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 57 + NPC:t
Kesto: n. 28 h
Pelimaksu: n. 30 €
Pelintekijät: Henniina, Sofia, Elmu, Tiitus, Heli, Henriikka M., Pinja, Leo, Henriikka P.
Genret: Draama, seikkailu, vaara, fantasia, sota
Kuvaus: Lily ja lupaus ikuisesta on Unhoittumaton-kampanjan odotettu päätösosa, jossa kaikki tilanteet kärjistyvät Tylypahkan piirityksessä. Vampyyrit ovat nousseet kapinaan velhomaailmaa vastaan ja ovat vaarassa paljastaa totuuden jästeille. Sota on jälleen saapunut.

SALUUNA RIVOLLI – ROUND 3
16.2.2019, Järvelä
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 11 + järjestäjät ja NPC
Kesto: 4-5 h
Pelimaksu: 10 €
Pelintekijät: Vili, Katri, Miia & Annastina
Genret: Huumori, draama, romantiikka
Kuvaus: Saluuna Rivolli on Don Rosan Roope Ankan elämä ja teot -sarjakuviin pohjaava tunnelmallinen, humoristinen ja draamallinen liveroolipeli. Pelin tapahtumat sijoittuvat Klondiken kultaryntäykseen vuoteen 1896, ja se on kevyt, sarjakuvamainen hupipläjäys, joka ei ota itseään eikä hahmojaan liian vakavasti. Peli on pelautettu kahdesti aiemmin, huhtikuussa 2016 ja Ropeconissa 2018.

HOGWARTS RESURRECTED
4.-6.1.2019, Parkano
Tyyppi: Avoin peli, kutsupeli
Pelaajia: n. 40
Kesto: ? h
Pelimaksu: 35 €
Pelintekijät: Suvi, Eveliina, Heli & Henriikka
Genret: Fantasia, draama, romantiikka
Kuvaus: Syksyllä 2017 pelatun Hogwarts Reunionin jatko-osa.

– 2018 –

FEENIKSLAULU 6.1: ANTARKTIS
8.-9.12.2018, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: n. 20-30
Kesto: n. 7-9 h
Pelimaksu: 5-15 €
Pelintekijät: Elli, Jenni & Henriikka
Genret: Seikkailu, draama, fantasia
Kuvaus: Feenikslaulu-kampanjan välipeli. Hahmot ovat Antarktiksella jään alaisessa leirissä jumalten tuonpuoleisen portilla.

POHJOLAN TRANSSIT – LOKA
16.-18.11.2018, Ylöjärvi
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: n. 30
Kesto: n. 8 h
Pelimaksu: 30 €
Pelintekijät: Marjukka & Laura
Genret: Uuskumma
Kuvaus: Pohjolan Transsit on liveroolipeli psykedeliasta, transsista, bilettämisestä, ystävyydestä, rakkaudesta ja erimielisyyksistä. Pelissä nuoret suomalaiset taruolennot eli Pohjolan väeksi itseään kutsuvat henkilöt kokoontuvat viettämään lauantai-iltaa yhdessä mökille. Huhupuheiden mukaan illaksi on ryöpätty iso kasa huumaavia sieniä ja mäntysuopaakin pitäisi kuulemma olla saatavilla.

FEENIKSLAULU 6: SPECTRANOVA
10.-12.8.2018, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli / kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 50 + kourallinen NPC-hahmoja
Kesto: n. 25 h
Pelimaksu: 28-32 €
Pelintekijät: Elli, Eveliina, Elmu, Sonya, Petu, Nelli, Helmi & Eiri
Genret: Toiminta, seikkailu, draama, romantiikka
Kuvaus: Vuonna 2015 jästit taikanegatoivat koko Etelä-Englannin, ja joukko taikaväkeä kokoontuu Skotlantiin pitämään hätäkokousta.

OLIPA KERRAN TYLYPAHKASSA
3.-5.8.2018, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 48 + PJ & kirjoittajat
Kesto: 9 h
Pelimaksu: 20 €
Pelintekijät: Ulla, Annu, Annastina, Bella, Elmu, Elisabet, Matilda & Mira
Genret: Multifandom, fantasia, draama
Kuvaus: Olipa kerran Tylypahkassa on aloittelijaystävällinen multifandom-larppi, joka rakentuu ihmissuhdedraaman, juonittelun, huumorin, seikkailun, mysteerien ja Harry Pottereista tutun taian ympärille. Sarjan sankarit on korvattu erilaisista kirjoista, elokuvista ja sarjoista inspiraationsa saaneilla teini-ikäisillä hahmoilla. Pelikokonaisuuteen kuuluu ennen peliä järjestettävä workshop-päivä (21.7.) sekä itse peliviikonloppu (3.-5.8.). Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Potter-kirjojen tuntemus ei ole edellytys osallistumiselle, leffojen katsominen riittää. Ikäraja 15 vuotta. Järjestetään Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella.

HAUDATTU MENNEISYYS: JOS METSÄÄN HALUAT MENNÄ NYT
30.6.-1.7.2018, Tampere
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 27 PC + 1 NPC + 3 PJ
Kesto: ? h
Pelimaksu: 20-25 €
Pelintekijät: Mira & Henriikka
Genret: Fantasia, draama, historia
Kuvaus: Saunatontun koolle kutsumat veden ja metsän väen edustajat ovat selvittämässä pienen ihmisten hylkäämän torpan alueella tapahtuneita henkiolentojen kiistoja, joihin Saunatonttu on vanhoilla päivillään väsynyt. Peli sijoittuu vuoteen 1695, suurin osa pelattavaista hahmoista on erilaisia henkiolentoja.

EVOLUTION
7.-8.6.2018, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, one-shot
Pelaajia: n. 10-25
Kesto: 8-11 h
Pelimaksu: n. 10-25 €
Pelintekijät: Henniina & Ida
Genret: Draama, supersankarit, action, seikkailu, fantasia
Kuvaus: ”Mutanttien väliaikainen turvayksikkö on vetänyt puoleensa monenlaista kulkijaa mahdollista uudelleensijoitusta varten. Yhteiskunnan hylkäämien keskuudessa kytee kuitenkin kaaoksen kipinä. Yhdistyvätkö he rintamaksi taistelemaan olemassa olonsa puolesta heitä kohdelleita vastaan vai ajaako erimielisyyksien polte heidät kauemmas omasta vapaudestaan?” Evolution on Tampereen alueella noin max 25:lle hengelle järjestettävä X-Men -inspiroitunut larppi, joka on tarkoitettu yli 15-vuotta täyttäneille larppaamista harrastaville henkilöille.

VA 3.0: RAUHANRIEHA
13.-15.4.2018, Parkano
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 27 PC + 1 NPC + 2 PJ
Kesto: n. 20 h + yöaika
Pelimaksu: 35 €
Pelintekijät: Annastina & Ulla
Genret: High school AU, draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Vasta-Auringon Ahjon pelisarjan kolmas osa. VA:n seniorien rauhanpäivän juhla ja sitä seuraava toimintapäivä sattumuksineen.

VA3-minipelit: (11 kpl)
– 29.4.2018 VA 3.1 Esfahanien kesken (4 pelaajaa)
– 22.5.2018 VA 3.2 Tidewaterissa (4 pelaajaa)
– 27.5.2018 VA 3.3 Midaksen siunaus (5 pelaajaa)
– 11.6.2018 VA 3.4 Midaksen muumio (5 pelaajaa)
– 19.6.2018 VA 3.5 Black box -porukka (7 pelaajaa)
– 27.6.2018 VA 3.6 Midaksen naiset (7 pelaajaa)
– 15.9.2018 VA 3.7 Pyjamabileet Atlanticassa (14 pelaajaa)
– 29.9.2018 VA 3.8 Fagrabah (8 pelaajaa)
– 5.10.2018 VA 3.9 Outcasts (4 pelaajaa)
– 19.1.2019 VA 3.10 Midaksen oikaisu (5 pelaajaa)
– 9.2.1019 VA 3.11 Spooky Scary Skeletons (19 pelaajaa)

– 2017 –

KAIKKI OLI HYVIN: HÄIDEN JÄLKEEN
16.12.2017, Järvelä
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 20-25
Kesto: 9-12 h
Pelimaksu: 0 €
Pelintekijät: Henniina, Annastina, pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, perhe-elämä
Kuvaus: Kaikki oli hyvin -pelisarjan minipeli, kuuluu Unhoittumaton-kampanjaan. Teddyn ja Victoiren häiden vieraat viettävät hidasta sunnuntaipäivää palautuen eilisistä juhlista ja ratkovat perhesotkujaan.

FEENIKSLAULU 5.4: TALVIKARNEVAALI
9.12.2017, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 23
Kesto: 7 h
Pelimaksu: ?
Pelintekijät: Elli & pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Feenikslaulu-kampanjan välipeli sijoittuu alkuvuoteen 2011. Viistokujalla järjestetään talvikarnevaali, johon hahmot ovat saapuneet pitämään hauskaa.

☆ UNHOITTUMATON: KAIKKI OLI HYVIN – HÄÄT
7.-8.10.2017, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 35
Kesto: 9h
Pelimaksu: 25e
Pelintekijät: Henniina, Elisa, pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, perhe-elämä
Kuvaus: Kaikki oli hyvin -pelisarjan minipeli, kuuluu Unhoittumaton-kampanjaan. Pelissä juhlitaan Teddyn ja Victoiren häitä suvun ja ystävien kesken.

FEENIKSLAULU 5.3: LEVIATHAN
30.9.2017, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 36
Kesto: Noin 7 h
Pelimaksu: 4-9 €
Pelintekijät: Elli & pelaajat
Genret: Toiminta, seikkailu, draama
Kuvaus: Feenikslaulu-kampanjan välipeli sijoittuu vuoteen 2008. Peli on toimintaseikkailu, jossa hahmot riskeeraavat henkensä koko velhomaailmalle tärkeän asian eteen taistellen jumalolentoa Leviathania vastaan.

FEENIKSLAULU 5.2: MONTTUBILEET
2.9.2017, Helsinki
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 4-6
Kesto: ?
Pelimaksu: 0 €
Pelintekijät: Nelli & pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Feenikslaulu-kampanjan minipeli. Joulukuussa 2003 Kyle kutsuu ystäviä viettämään kanssaan iltaa.

TIE TÄHTIIN
18.-20.8.2017, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 21 PC + 1-2 NPC + 2 PJ
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: 25-30 €
Pelintekijät: Heli & Jenny
Genret: Fantasia, scifi, post-apo, draama
Kuvaus: 12 000 -luvulla maapalloa hallitsevat aateliset haluavat lähteä tavoittelemaan parempaa tulevaisuutta avaruudessa, mutta vuosituhansia orjina toimineet ihmiset eivät halua tyrannien pääsevän pakoon ilman rangaistusta. Kuka tahansa ei voi päästä tähtiin. Ikäraja K-15 rankkojen teemojen vuoksi.

FEENIKSLAULU 5.1: VIININMAISTAJAISET
Ke 21.6.2017, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 8
Kesto: Noin 4 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli & pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Harry ja Draco järjestävät kotonaan viininmaistajaiset ystävilleen.

☆ UNHOITTUMATON: MATKA TYLYAHOON
10.6.2017, Tampere
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: n. 40
Kesto: ~6 h
Pelimaksu: 5-10 €
Pelintekijät: Henniina
Genret: Draama, hengailu, taikakoulu
Kuvaus: Loppukokeiden jälkeen on viimeisen Tylyaho-reissun aika. Turvallisuudesta ollaan tavallista tarkempia ja oppilaat on ajettu Tylyahossa suorinta tietä sisätiloihin viettämään hyvin ansaittua vapaa-aikaa.

FEENIKSLAULU 5: SIELUNSIIPI
19.-21.5.2017, Taivassalo
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 54
Kesto: 25+ h
Pelimaksu: 35 €
Pelintekijät: Elli, Eveliina, Eeri, Sonya, Elmu, Tiina, Elisabet, Jenni, Eiri
Genret: Seikkailu, mysteeri, draama, romantiikka
Kuvaus: Varjosaasteen hajottamien ikivanhojen suojien takaa on paljastunut jumallintuja palvovan heimon kylän rauniot. Tavoitteena on herättää siellä mahdollisesti nukkuva tarulintu.

WINTER PROM (VA 2.0)
10.-11.3.2017, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 29 PC + 3 NPC + 2 PJ
Kesto: n. 20 h + yöaika
Pelimaksu: 25-35 €
Pelintekijät: Ulla & Annastina
Genret: High school AU, draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Vasta-Auringon Ahjon pelisarjan toinen osa. VA:n seniorien winter prom ja sitä edeltävä ilta sattumuksineen.

VA2-minipelit: (16 kpl)
– 23.4.2017 VA 2.1 Midaksen pettymys (7 pelaajaa)
– 6.5.2017 VA 2.2 Enchanté (5 pelaajaa)
– 8.-9.5.2017 VA 2.3 Midaksen cruising (5 pelaajaa)
– 10.6.2017 VA 2.4 Quasin makeover (4 pelaajaa)
– 11.6.2017 VA 2.5 Chez Phoebus (5 pelaajaa)
– 17.6.2017 VA 2.6 La Vie En Cognac (17 pelaajaa)
– 24.6.2017 VA 2.7 Midaksen veljekset (8 pelaajaa)
– 12.7.2017 VA 2.8 Midaksen karaoke (7 pelaajaa)
– 15.7.2017 VA 2.9 Leben und Bier lieben (6 pelaajaa)
– 1.8.2017 VA 2.10 Midaksen piparia (4 pelaajaa)
– 4.-5.8.2017 VA 2.11 Syntymättömyyspäiväjuhlat (15 pelaajaa)
– 5.-6.8.2017 VA 2.12 Midaksen kummitus (12 pelaajaa)
– 22.9.2017 VA 2.13 Tidewaterissa tavataan (4 pelaajaa)
– 23.9.2017 VA 2.14 Junttinördeily (8 pelaajaa)
– 28.10.2017 VA 2.15 Midaksen diwali (13 pelaajaa)
– 8.12.2017 VA 2.16 Kaakaokerho (4 pelaajaa)

– 2016 –

REBELLIS
19.-20.11.2016, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 27
Kesto: n. 9 h
Pelimaksu: 14 €
Pelintekijät: Henniina ja Susa
Genret: Dystopia, draama, toiminta, post-apo
Kuvaus: Cunabulum, eli ”Kehto” – Poliisivaltion kukoistus vuonna 2027. Kolmannen maailmansodan jälkeen vanhat valtioiden rajat hajotettiin. Kun on kyse ihmislajin selviytymisestä yhteiskuntana, vapautta ei ole.

HOGWARTS REUNION
La-su 22.-23.10.2016, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 39 + 7
Kesto: n. 10 h
Pelimaksu: max. 35 €
Pelintekijät: Eveliina, Suvi, Sanni
Genret: Draama, romantiikka, mysteeri, huumori
Kuvaus: Hogwarts Reunion on ihmissuhdepainotteinen Harry Potter -maailmaan sijoittuva peli. Larpissa vuosiluokka 1998 kohtaa 10 vuoden jälkeen luokkakokouksen merkeissä.

FEENIKSLAULU 4.11: VARJOSAASTEENTORJUNTAKURSSI
La 24.9.2016, Helsinki
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 31
Kesto: ?
Pelimaksu:
Pelintekijät: Mira, Leo + pelaajat
Genret: Draama, seikkailu, mysteeri
Kuvaus: Valkeapään sisarusten johdolla brittiläiset noidat ja velhot järjestävät Helsingissä varjosaasteentorjuntakurssin suomalaiselle taikaväelle. Päivään kuuluu myös turistikierrosta, mysteerinselvitystä, aarteenmetsästystä ja muuta mukavaa.

20 SHADES OF HUFFLEPUFF
La-su 13.-14.8.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 22
Kesto: ?
Pelimaksu: 20 €
Pelintekijät: Laura, Mira, Eeri
Genret: ?
Kuvaus: Puuskupuhien viidesluokka on lähtenyt syrjäisessä talossa järjestettävälle viikonlopun mittaiselle kurssille. Eteen on sattunut vaan ongelma: kurssin opettaja ei ole ilmaantunut paikalle eivätkä he pääse pois ennen kuin vasta seuraavana päivänä porttiavaimella. Peli sijoittuu vuoteen 1942.

FEENIKSLAULU 4.10: KUUNVALO
La 6.8.2016, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 59 + 2
Kesto: Kuunvalo 5,5h + Seurapiirijuhlat 2 h
Pelimaksu: 10/11 €
Pelintekijät: Elli, Eveliina, Suvi + pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Kampanjan kaksiosainen välipeli. Ensimmäinen osa sijoittuu seurapiirijuhliin, ja samana iltana bileet jatkuvat toisessa osassa Kuunvalo-klubilla.

FEENIKSLAULU 4.9: GEORGEN POLTTARIT
La 6.8.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 10+
Kesto: joitain tunteja
Pelimaksu: ?
Pelintekijät: Ulla + pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Georgen naimisiinmeno lähestyy, joten mitäs muutakaan olisi odotettavissa kuin villit polttarit kaverien kesken! Ilta jatkuu Kuunvaloon, kunhan klubi avautuu.

500 VUODEN HORROS R2
La 9.7.2016, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, replay
Pelaajia: 17 + 4 npc:tä
Kesto: 8-9 h
Pelimaksu: 3 €
Pelintekijät: Elli
Genret: Mysteeri, seikkailu, draama, romantiikka
Kuvaus: Replay, kaupunkipeli. Vuonna 1516 vampyyriklaani pakeni maan alle metsästäjiä ja vaipui horrokseen. Tarkoituksena oli herätä vainojen hellitettyä. Kuitenkin kun klaani vihdoin herää, puuttuu heistä neljä, vartijoita ei näy missään ja vuosituhat on vaihtunut ja maailma täysin muuttunut. Mitä tapahtui?

FEENIKSLAULU 4.8: KÄYTÖSTAPAKOULUTUS
21.6.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 4
Kesto: 3-4 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Cleantha ja Draco opettavat uusille seurapiiritulokkaille käytöstapoja.

500 VUODEN HORROS
La 14.5.2016, Tampere
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 17 + 4 npc:tä
Kesto: 8-9 h
Pelimaksu: 3 €
Pelintekijät: Elli
Genret: Mysteeri, seikkailu, draama, romantiikka
Kuvaus: Kaupunkipeli. Vuonna 1516 vampyyriklaani pakeni maan alle metsästäjiä ja vaipui horrokseen. Tarkoituksena oli herätä vainojen hellitettyä. Kuitenkin kun klaani vihdoin herää, puuttuu heistä neljä, vartijoita ei näy missään ja vuosituhat on vaihtunut ja maailma täysin muuttunut. Mitä tapahtui?

FEENIKSLAULU 4.7: DANSE MACABRE
La-su 7.-8.5.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 36
Kesto: 8-9h
Pelimaksu: 14 €
Pelintekijät: Eveliina, Henriikka + muita
Genret: Mysteeri, draama, romantiikka
Kuvaus: Pariisin Casino Macabrella järjestetään vuosittain suuret naamiaistanssiaiset, joihin kutsun saaminen on suuri kunnia. Juhlat ovat kuitenkin surullisenkuuluisat siitä, että joka vuosi siellä myös kuolee joku…

TULESTA TULTUA III
La-su 23.-24.4.2016, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, replay
Pelaajia: 18
Kesto: n. 9h
Pelimaksu: 20 €
Pelintekijät: Henniina ja Elisa
Genret: Draama, huumori, seikkailu, vaara, fantasia
Kuvaus: Vuoteen 1995 sijoittuva Feeniksin kilta -peli. Mustien kotikartanossa vietetään hektistä päivää. Kalmanhanaukion siivoaminen jatkuu, vaikka illaksi suunnitellaan pientä juhlintaa. Peli aloitetaan päivällisen valmistelulla, jonka jälkeen pidetään Feeniksin killan kokous, jossa päätetään tärkeistä asioista.

VASTA-AURINGON AHJO
Pe-su 15.-17.4.2016, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 28 + 1 NPC + 2 PJ
Kesto: 16h
Pelimaksu: 26 / 15 €
Pelintekijät: Annastina, Ulla
Genret: Mysteeri, draama
Kuvaus: Vasta-Auringon Ahjo on Disney-hahmoja ja -maailmoita yhdistelevä viikonlopun kestävä larppi. Peli on fantasianomainen high school AU, jossa on luvassa draamaa ja mysteerielementtejä.

VA1-minipelit: (8 kpl)
– 4.6.2016 VA 1.1 Midaksen pidot (9 pelaajaa)
– 5.6.2016 VA 1.2 Kuinka käy gleeklubin? (18 pelaajaa)
– 5.6.2016 VA 1.3 Kauniit, rohkeat & konjakkia (4 pelaajaa)
– 23.7.2016 VA 1.4 Midaksen tivoli (12 pelaajaa)
– 19.8.2016 VA 1.5 Pyjamaprinsessat (15 pelaajaa)
– 20.8.2016 VA 1.6 Midaksen laulukarkelot (10 pelaajaa)
– 17.9.2016 VA 1.7 Midaksen perhehelvetti (8 pelaajaa)
– 5.-6.11.2016 VA 1.8 Midaksen luontoretriitti (9 pelaajaa)

UNHOITTUMATON: KAIKKI OLI HYVIN, PT II
16.-17.1.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 15
Kesto: 8h
Pelimaksu: 11 €
Pelintekijät: Henniina, pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, perhe-elämä
Kuvaus: Potterien ja Weasleyn lähisuvun kokoontuminen 2.11.2018 jatkuu, kun osa suvusta jäi yökylään.

UNHOITTUMATON: ALBUS JA TYLYPAHKAN PERINTÖ
Pe-su 5.-7.2.2016, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 57
Kesto: n. 13 h
Pelimaksu: n. 30 euroa, tarkentuu myöhemmin
Pelintekijät: Henniina, Sofia + 4
Genret: Draama, huumori, seikkailu, vaara, fantasia
Kuvaus (alustava): On kulunut vajaa kaksi kuukautta kurpitsajuhlaisesta ankeuttajahyökkäyksestä Tylypahkaan. Taikaministeriöllä on ollut sen jälkeen paljon asiaa koululle ja monet ovat levittäneet huhua jopa Tylypahkan sulkemisesta. Nyt kuitenkin läksyarjen väsyttämät oppilaat ahkerimpiaan myöten ovat siirtyneet vihdoista ja viimein joululoman viettoon.

FEENIKSLAULU 4.6: WEASLEYN JOULU
La 23.1.2016, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 11
Kesto: 6h
Pelimaksu:
Pelintekijät: pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Jouluna 2000 sattuu ja tapahtuu Weasleyn perheen perinteisessä joulunvietossa.

– 2015 –

UNHOITTUMATON: KAIKKI OLI HYVIN
5.-6.12.2015, Tampere
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 22
Kesto: 9h
Pelimaksu: 16,5 €
Pelintekijät: Henniina, Elisabet, pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, perhe-elämä
Kuvaus: On 1. marraskuuta 2018. Ei ole kulunut päivääkään kurpitsajuhlan aaton vietosta, kun kouluun tulee ilmoitus lähettää oppilaat koteihinsa. Tylypahka on suljettu taikaministeriön mukaan kouluun sattuneen ankeuttajahyökkäyksen vuoksi määrittämättömäksi ajaksi. Tämän seurauksena Potterin ja Weasleyn lähisuku kokoontuu– Onhan nyt harvinainen mahdollisuus istahtaa perheenä pöydän ääreen kouluarjen keskellä.

TULESTA TULTUA II
21.-22.11.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, replay
Pelaajia: 18
Kesto: 7h
Pelimaksu: 16,5 €
Pelintekijät: Henniina ja Sofia, pelaajat
Genret: Draama, huumori, seikkailu, vaara, fantasia
Kuvaus: Vuoteen 1995 sijoittuva Feeniksin kilta -peli. Mustien kotikartanossa vietetään hektistä päivää. Kalmanhanaukion siivoaminen jatkuu, vaikka illaksi suunnitellaan pientä juhlintaa. Peli aloitetaan päivällisen valmistelulla, jonka jälkeen pidetään Feeniksin killan kokous, jossa päätetään tärkeistä asioista.

FEENIKSLAULU 4.5: LUIHUISBILEET
Pe 21.8.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 5
Kesto: 5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Suvi, Eveliina & pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Tylypahkaa siivoamassa olleet luihuiset bilettävät noin kuukausi turvapaikka 91 tapahtumien jälkeen.

FEENIKSLAULU 4.4: HERE BE DRAGON(OLOGIST)S!
La 15.8.2015, Lempäälä
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 20+
Kesto: 9 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Annastina & pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Vuosi turvapaikka 91 tapahtumista on kulunut, ja dragonologit istuvat iltaa hebrideillä.

FEENIKSLAULU 4.3: KARKUMATKA DAMIIN
Pe 14.8.2015 Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 7
Kesto: 2-3 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Jenni & pelaajat
Genret: Draama
Kuvaus: Adrienit pakenevat Veran mukana turvapaikka 91:stä Amsterdamiin.

FEENIKSLAULU 4.2: MALFOY-RODERICK PERHEPÄIVÄLLISET
Su 26.7.2015, Hämeenlinna
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 5-6
Kesto: 3-4 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Helmi & pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Perhepäivälliset, joissa keskutellaan Tärkeistä Asioista.

☆ PUTTING ON THE RITZ
La 25.7.2015, Tampere
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: max 20
Kesto: 4-5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Laura (pohjautuu valmiiseen peliin)
Genret: Draama
Kuvaus: Pukeudu parhaimpiisi – Tudleightin kartanon ja kreivin tittelin perijä Cyril Boffinghamin kahdeskymmenesviides syntymäpäivä on huomenna, mutta aikataulullisista syistä juhlat pidetään jo tänään. Toisille päivä tarkoittaa rentoa, enemmän tai vähemmän sivistynyttä ryyppäystä, toisille naimakauppojen tekoa. Toisille päivä tarkoittaa loppuelämään vaikuttavia muutoksia…

FEENIKSLAULU 4.1: PIMEÄ PUHDISTUS
Ke-to 22.-23.7.2015, Teisko/Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 10-30
Kesto: 8h
Pelimaksu: 4-10 €
Pelintekijät: Elli & pelaajat
Genret: Seikkailu, toiminta, draama, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Muutama viikko sen jälkeen kun turvapaikassa 91 saatiin selville, miten pimeää saastetta voi neutraloida, on puhdistus aloitettu, ja sankarillinen joukko siivoaa kiellettyä metsää.

FEENIKSLAULU 4: VARJOJEN VIHA
Ke-su 24.-28.6.2015, Sauvo
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 89 + 4 NPC:tä
Kesto: 54 h (3 päivää)
Pelimaksu: 53 €
Pelintekijät: Elli, Eveliina, Jenni, Heidi, Helmi, Sofia, Elisa, Pauliina, Sonya, Emppu, Iina
Genret: Seikkailu, toiminta, draama, romantiikka
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Velhot ja noidat ovat joutuneet evakuoitumaan turvapaikkoihin taikamaailmaa koettelevan pimeän magiasaasteen tieltä.

LEIJONANMIELI
Pe 29.5.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 9 + 5 npc:tä
Kesto: 6h-7h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Henniina (pj), Petra, Susa, Sofia
Genret: Draama, huumori, seikkailu, romantiikka, mysteeri
Kuvaus: Kaksi viikkoa sitten neljä rohkelikkoa päätyi Pyhään Mungoon, josta he ovat vastikään palanneet takaisin väsyneinä, mutta ehjinä. Joku rohkelikoista on löytänyt hylätyn opettajienhuoneen Tylypahkan hämäristä sopukoista, joka näyttäisi olevan turvallisempi paikka hengailla ja jakaa salaisuuksia kuin arvaamattomasti käyttäytyvä Tarvehuone.

LEIJONANKITA
Pe 8.5.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 9 + 1 npc
Kesto: 6h-7h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Henniina & pelaajat
Genret: Draama, huumori, seikkailu, romantiikka, mysteeri
Kuvaus: Kaksi viikkoa on kulunut Rohkelikkotornissa tapahtuneesta episodista. Tällä kertaa sattuma, suunnitelma tai ehkä kohtalo johdattaa nuoret tylypahkalaiset Tarvehuoneen salaisuuksien äärelle.

TYLYPAHKAN OPISKELUPIIRI II
Ke 6.5.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: max. 15
Kesto: 6h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Henniina & pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, koulupeli
Kuvaus: Tylypahkan viidesluokkalaiset oppilaat kokoontuvat eräänä arjen iltapäivänä pänttäämään yhdessä läksyjä vuonna 2015. V.I.P.-kokeisiin on hurjan lyhyt aika ja monella on vielä kamalasti kirittävää! Tietysti toisia kiinnostaa enemmän seura kuin opiskelu, joten draamaa ja tunteiden paloa on ehdottomasti odotettavissa.

TYLYPAHKAN OPISKELUPIIRI
Su 19.4.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: max. 15
Kesto: 6h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Henniina & pelaajat
Genret: Draama, huumori, romantiikka, koulupeli
Kuvaus: Tylypahkan viidesluokkalaiset oppilaat kokoontuvat eräänä arjen iltapäivänä pänttäämään yhdessä läksyjä vuonna 2015. V.I.P.-kokeisiin on hurjan lyhyt aika ja monella on vielä kamalasti kirittävää! Tietysti toisia kiinnostaa enemmän seura kuin opiskelu, joten draamaa ja tunteiden paloa on ehdottomasti odotettavissa.

TYLYPAHKAN KEVÄTRETKI
Pe-su 10.-12.4.2015, Sastamala
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 18 + 3
Kesto: 11-12 h
Pelimaksu: 20-25 €
Pelintekijät: Elli, Iina, Helmi, Pauliina
Genret: Draama, romantiikka, huumori, seikkailu, toiminta
Kuvaus: Joukko Tylypahkan oppilaita on lähtenyt keväiselle luokkaretkelle luonnon helmaan. Aloittelijoille tarkoitettu peli.

FEENIKSLAULU 3.4: HAPPY NIGHT – ROHKELIKKOJEN HETKI ENNEN TUHOA
La 7.2.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 13
Kesto: 7-8 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Susa, Lee & pelaajat
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumon minihengailupeli. Rohkupoppoo kavereineen viettävät yhdessä iloista iltaa.

FEENIKSLAULU 3.3: VUOTAVA NOIDANKATTILA
Pe 6.2.2015, Tampere
(Ei järkätty Epelin kautta, mutta kuuluu sarjaan)
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 18~
Kesto: 6-7 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Tiina & pelaajat
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumon minihengailupeli. Eräs perjantai Vuotavassa noidankattilassa.

LEIJONANLOUKKU
Pe 30.1.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 10 + 1 npc
Kesto: 6-7 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Henniina & pelaajat
Genret: Draama, huumori, seikkailu, romantiikka, mysteeri
Kuvaus: Vuonna 1978 kuvakudos kolahtaa lukkoon ja äkkiä rohkelikot huomaavat olevansa jumissa omassa oleskeluhuoneessaan.

FEENIKSLAULU 3.2: WEASLEYDEN PÄIVÄLLISKUTSUT
Su 25.1.2015, Helsinki
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 13
Kesto: 4-5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Tiia, Anastasia & pelaajat
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumon minihengailupeli. H&D:n vihkimisen kunniaksi perhepäivälliset.

FEENIKSLAULU 3.1: LUIHUPOSSEN PYJAMABILEET
Pe 23.1.2015, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 5 + 3
Kesto: 7-8 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, Pauliina & pelaajat
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumon minihengailupeli. Luihuposse bondaa ja draamaa bileissä.

FEENIKSLAULU 3: MAAGINEN MILLENIUM
Pe-su 2.-4.1.2015, Parkano
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 61
Kesto: 10-12 h
Pelimaksu: 27/35 €
Pelintekijät: Elli, Tiina, Henniina, Eveliina, Jenni, Heidi, Helmi, Sofia, Elisa, Pauliina
Genret: Draama, romantiikka, huumori, mysteeri
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Iso-Britannian taikaministeriö juhlii uutta vuotta 2000 hyväntekeväisyyden merkeissä.

– 2014 –

UNHOITTUMATON: JAMES JA LEGENDA SADONKORJUUSTA
Pe-su 7.-9.11.2014, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 57
Kesto: 15 h
Pelimaksu: 35 €
Pelintekijät: Henniina, Sofia, Henri, Elisa, Susa, Petra, pelaajat
Genret: Draama, huumori, seikkailu
Kuvaus: Aavemainen tunnelma ujuttautuu vuoden 2019 Tylypahkan autioituville käytäville, kun osa oppilaista lähetetään yhteiselle opintomatkalle Salemiin. Lähes tyhjä linna jää huolehtimaan monenkirjavista oppilaistaan, jotka aikovat ottaa kurpitsajuhlasta kaiken irti. Huhutaan, että rehtori McGarmiwa olisi järjestänyt erityisohjelmaa oppituntien lomaan ilman varoitusta. Mikä tekee tästä sadonkorjuusta niin ihmeellisen?

LOHDUTON TAIVAL – PERUTTU/SIIRTYY
La-su 6.-7.9.2014, Hauho
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 20 PC:tä + 5 tai enemmän NPC:tä
Kesto: 12 h tai kunnes kaikki kuolleet
Pelimaksu: 17 €
Pelintekijät: Helmi, Sofia
Genret: Kauhu, draama, toiminta
Kuvaus: The Walking Dead tv-sarjaan perustuva larp.

FALLOUT FINLAND
La-su 9.-10.8.2014, Vihtijärvi
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 60-70
Kesto: 7-10h?
Pelimaksu: 40 €
Pelintekijät: Mira +6 innokasta apulaista
Genret: Draama, toiminta, juonittelu, joissain määrin cyberpunk
Kuvaus: Ydinpommien putoamisesta on aikaa vuosikymmeniä, mutta aika tuntuu pysähtyneen. Raatosuon kylässä eletään niukasti ruoan ja puhtaan veden vähetessä lähialueilta, mutta väkiluku pyritään silti pitämään kasvussa ja yhteisö elinvoimaisena. Viime aikoina kylän lähettyville on saapunut tavallista enemmän väkeä vanhan huhun siivittämänä, jonka mukaan alueelle olisi kätketty sodan aikana jotain todella arvokasta. Kyläläiset ovat jo aikoinaan todenneet juorut perättömiksi, mutta lisäväki ja niiden tuomat tulot eivät haittaa kyläläisiä yhtään! Ehkä muutama ihminen saataisiin jopa asettumaan kylään asumaan… Fallout Finland on aloittelijaystävällinen postapokalyptinen liveroolipeli, joka nimensä mukaisesti perustuu osittain Fallout -videopelisarjaan.

☆ TAIKATAISTELUKERHO (ei larppi)
La 5.7.2014, Tampere
Tyyppi: Avoin tapahtuma
Osallistujia: 12
Kesto: 3 h
Osallistumismaksu:
Järjestäjä: Elli
Kuvaus: Workshopissa on tarkoitus harjoitella HP-maailman taikoja improilun avulla. Erityisesti tämä on suunnattu HP-larppaajille, mutta ei-larppaajatkin ovat tervetulleita pitämään hauskaa kanssamme. Paikalle voi tulla ihan omana valloittavana itsenään.

DOCTOR WHO: KYLMÄ KIRJAILIJA
La-su 28-29.6.2014, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 14
Kesto: 6+ h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Laura
Genret: Draama, romantiikka, scifi
Kuvaus: Eletään 6. kesäkuuta maan ajassa vuonna 5055. Iloinen juhlaväki pulputtaa keskenään ja katselee välillä odottavan näköisenä illan isäntää. Arkussa väen keskellä makaa Kirjalija, joka nostetaan pöydälle. Pian tämä heräisi.. Jossain muualla, tai ehkä pikemminkin kaikkialla ajassa ja avaruudessa Tohtori, Amy ja Rory ovat juuri valmiita laskeutumaan uuteen aikaan ja paikkaan vierailtuaan 1580-luvun Venetsiassa. TARDIS laskeutuu rämisten ja he avaavat oven…

FEENIKSLAULU 2.5: PURSKEPÄIVÄ
La-su 21.-22.6.2014, Vesilahti
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 9
Kesto: max 12 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Tiina, Helmi, pelaajat
Genret: Politiikka, ihmissuhteet
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Ministeriössä on saatu valloittava idea virkistyspäivästä, jonka tarjoituksena olisi lähentää ministeriöläisiä osastojen kesken ja antaa mahdollisuus rentoutua epävirallisemmassa ympäristössä. Joku ’Jästinkestävien selitysten valiokunnassa’ oli saanut idean nyyttikesteistä luonnon ympäröivässä paikassa. Monelle ministeriöläiselle tämä on kuitenkin mitä parhain tilaisuus luoda vaadittavia suhteita ylennyksiä ajatellen tai koetella maaperää eri politiikan aloilla. Peliin voivat hakea ne pelaajat joiden hahmot tulevat olemaan britannian taikaministeriön työntekijöitä tai näiden avecceja. Kyselyt: liekkeenvalve (at) ymail.com

FEENIKSLAULU 2.4: YLLÄTTÄVÄ METSÄRETKI
La-su 14.-15.6.2014, Teisko/Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 19
Kesto: 7-8 h
Pelimaksu: 13 €
Pelintekijät: Pelaajat, Elli, Pauliina
Genret: Draama, huumori, seikkailu
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Entiset rohkut kamuineen ovat lähteneet metsäretkelle 25.9.1999 ja muutaman ikävän sattuman kautta luihuiset sattuvat tupsahtamaan metsään samaan aikaan.

FEENIKSLAULU 2.3: LEIRIKAATAJAISET
12.-13.4.2014, Teisko/Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 11 + 2 NPC:tä
Kesto: 6+ h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Pelaajat, Tanja
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Kevään -99 kansainvälisten leirien henkilökunta on kokoontumaan keskustelemaan leireistä ja kaatamaan ne kesällä 1999.

ALEYAN TAVERNA
La 08.02.2014, Vesilahti
Tyyppi: Avoin peli
Pelaajia: 16
Kesto: 6 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Tiina
Genret: Fantasia
Kuvaus: Aleyan taverna on vuosiensa aikana nähnyt monenlaista kulkijaa ja se on kuullut monta tarinaa. Oletko yksi josta tulee osa tämän tunnelmallisen paikan historiaa ja tarinoita?

– 2013 –

FEENIKSLAULU 2.2: SALAISET LUIHUISBILEET
La 28.12.2013, Tampere
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 8
Kesto: 7 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Pelaajat (järjestäjä Elli)
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Luihuisten salaiset bileet salaisena ajankohtana salaisessa paikassa. Miksi ne ovat salaiset? Se on salaisuus. Heinäkuu 1999.

FEENIKSLAULU 2.1: HARRYN TUPARIT
La 14.12.2013, Virrat
Tyyppi: Kutsupeli, kampanja
Pelaajia: 7
Kesto: 6 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Pelaajat (järjestäjä Laura)
Genret: Draama, romantiikka, huumori
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. Harry on muuttanut uuteen kämppään Lontoossa ja järjestää kavereilleen tuparit 14.7.1999.

FEENIKSLAULU 2: HARRY JA VILLI POHJOLA
Pe-su 27.-29.9.2013, Parkano
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 54
Kesto: 25 h
Pelimaksu: 32 €
Pelintekijät: Elli, Tiina, Henniina, Eveliina, Jenni, Heidi, Helmi
Genret: Draama, romantiikka, huumori, mysteeri, toiminta, fantasia
Kuvaus: Feenikslaulu-jatkumo. S.U.P.E.R-kokeet lähestyvät, ja Tylypahkan oppilaat ovat lähteneet Norjaan Durmstrangin järjestämälle selviytymisleirille oppimaan tärkeitä taitoja ja kertaamaan kokeisiin. Kaikkien kauhuksi leiri on kuitenkin kirottu…

FEENIKSLAULU 1: HARRY JA PATONKIEN MAA
Pe-su 26.-28.4.2013, Ylöjärvi
Tyyppi: Avoin peli, kampanja
Pelaajia: 45
Kesto: 14,5 h
Pelimaksu: 25 €
Pelintekijät: Elli (+apuna Tiina)
Genret: Draama, romantiikka, huumori, fantasia
Kuvaus: Feenikslaulu-kampanjan aloittava osa. Iso-Britannian ja Ranskan taikayhteisöt ovat päättäneet kohentaa välejään sodan jälkeen. Osana tätä yhteistyöohjelmaa Beauxbatonsin ja Tylypahkan 16-19 vuotiaita oppilaita on lähetetty kansainväliselle yhteistyöleirille Pohjois-Ranskaan Champagne-Ardennen maakuntaan.

– 2009 –

ELÄMÄN TAITEILIJAT
La 04.04.2009, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 11 + 2 npc:tä
Kesto: 5 h ?
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli ja Maria
Genret: Draama, mysteeri, vähän sci-fi vaikutteita
Kuvaus: Aivokirurgit Caine ja Yasmin Eberlee ovat kutsuneet tuttaviaan juhlimaan, mutta alkaa tapahtua kummia ja sekä isäntäparissa että vieraissa on jotain hämärää.

– 2008 –

SEKOILULARP #3
Ma 29.12.2008, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 6
Kesto: 2,5 h
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Huumori, toiminta, fantasia
Kuvaus: Sekalainen porukka joutui jälleen kerran jonkinlaiseen ulottuvuuspoimuun, ja sieltä yritettiin päästä pois ja metsästettiin samalla taikaesineen sirpaleita.

SEKOILULARP #2
La 31.5.2008, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 5
Kesto: 3-4 h ?
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Huumori, toiminta, fantasia
Kuvaus: Draco, Cathy ja Mari joutuivat kuoleman ja elämän väliseen ulottuvuuteen ja tapasivat siellä sekä Tylypahkan kuolleen opettajan Blastran että itse Kuoleman. Pitkällisen mäiskinnän ja pohdinnan jälkeen kaikille(?) lopulta selvisi, mikä on elämän tarkoitus.

– 2007 –

PEDOT
La 29.12.2007, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 9 + pj
Kesto: useampia tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Aida
Genret: Mysteeri, toiminta, draama, sci-fi
Kuvaus: Meteoriitin mukana maan päälle tulleet Pedot tunkeutuivat taloon etsiäkseen varastettua jumalpatsastaan. Pankkiryöstäjät juonivat ja koittivat piilotella rahojaan ja talon omistaja oli menettänyt muistinsa.

AARRE
La 22.9.2007, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 5 + 2 npc:tä
Kesto: useampia tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Aida
Genret: Mysteeri, seikkailu, lievä kauhu
Kuvaus: Etsittiin aarretta ja selvitettiin kummittelevan talon ja korun arvoitusta.

SAINT VIORICA
La 21.7.2007, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 13
Kesto: 6 h ?
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli ja Maria
Genret: Toiminta, draama, fantasia
Kuvaus: Taikaopistossa oli kriisitilanne, eri opiskelijaryhmät tappelivat keskenään, taiat lensivät, aseet viuhuivat ja mahtui mukaan monenlaista ihmissuhdesotkuakin ja muuta draamaa.

HIDDEN HUMANITY
La 16.6.2007, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 3 + 3 npc:tä + pj
Kesto: muutamia tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Pyry
Genret: Kauhu, toiminta, draama, fantasia
Kuvaus: Perustui Lovecraftin tarinoihin (Cthulhu Live). Tuoreen avioparin ja ystävyksien häämatka muuttui painajaiseksi, kun selvisi, että majatalon emäntä oli ghoul ja tytär kultisti.

KAUHULARP
La 21.4.2007, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 9 + npc/pj
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät:Pyry ja Elli
Genret: Kauhu, toiminta, draama, mysteeri
Kuvaus: Perustui löyhästi Lovecraftin kertomuksiin. Majatalossa alkoi tapahtua kummia, kun majatalon emännän murhaama poliisi alkoi kummitella. Poliisit saapuivat tutkimaan murhaa ja vieraat saivat kokea kauheita. Emäntä koitti epätoivoisesti piilottaa salaisuutensa.

– 2006 –

HP4
La 2.9.2006, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 12
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Draama, toiminta, huumori, fantasia
Kuvaus: Harry Potter -kirjoihin perustuva larp. Tylypahkassa sekoillaan, kun Blaise muuttuu tytöksi ja opettaja ja oppilas tappavat toisensa. Toisten suurempana huolena on tietenkin kiukkuilla ystäväälleen ja uudelle vaihtarille, joilla näyttää olevan liiankin hauskaa keskenään.

UZNYUN
La 1.7.2006, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 11 + npc/pj
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli
Genret: Toiminta, seikkailu, juonittelu, fantasia
Kuvaus: Syrjäiseen Kanadan metsikköön erään heimon asuinalueelle kerääntyy ”sattumalta” joukko ihmisiä. Pian alkaakin armoton vanhan aarteen metsästys, kilpailu ja tapahtumien ketju.

SEKOILULARP
10.6.2006, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 7
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Huumori, seikkailu, draama
Kuvaus: Porukka eksyy metsään mitä erkoisemmilla tavoilla. Pian alkaakin mieletön sekoilu, kun Holly ja Draco metsästävät Cthulhua ja kaikki juovat itsensä ihan känniin (larppikänniin, ei oikeaan ;).

– 2005 –

HP3
6.7.2005, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 7
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Draama, huumori
Kuvaus: Harry Potter -kirjoihin perustuva larp. Tylypahkalaiset ovat leirillä. Draco juo pieleen menneen taikaliemen ja luihustytöt yrittävät laihduttaa kyseenalaisilla metodeilla.

HP2
La 23.4.2005, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 8
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Draama, toiminta, huumori
Kuvaus: Harry Potter -kirjoihin perustuva larp. Tylypahkassa tapahtuu monenmoista, paljon draamaa kuten aina…

– 2004 –

CRIMINAL LARP
30.12.2004, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 9
Kesto: muutamia tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Toiminta
Kuvaus: Laivaonnettomuuden seurauksena joukko vankilassa olleita rikollisia päätyy autiolle saarelle. Mukaan mahtuu myös yksi poliisi, jota kaikki muut pakoilevat. Myös vankien välillä on monenlaista riitaa.

KARTANOLARP
29.12.2004, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 10
Kesto: muutamia tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Draama, juonittelu
Kuvaus: Kartanoon on kutsuttu paljon vieraita, kun kartanon Ladyn aviomies on matkoilla. Seuraa kaikenlaista draamaa ja salarakkaita.

HP1
30.5.2004, Lapua
Tyyppi: Kutsupeli
Pelaajia: 8
Kesto: useita tunteja
Pelimaksu:
Pelintekijät: Elli, pelaajat
Genret: Draama, toiminta
Kuvaus: Harry Potter -kirjoihin perustuva larp. Tylypahkassa tapahtuu, kun Lucius Malfoy saapuu opettamaan pimeyden voimilta suojautumista, ja Harry Potter on kadonnut jonnekin.