Epel Larpilla on pieni tarvikevarasto Tampereen keskustassa, Rautatieaseman läheisyydessä. Varaston sisältöä on kerrytetty yhdistyksen kautta järjestettävien tapahtumien lainattavaksi, mutta vuokraamme tavaroita huokeaan hintaan myös ulkopuolisten tahojen roolipelitapahtumiin! Varastolla on paljon käytännöllistä ja laadukasta tavaraa, joista voivat hyötyä monenlaiset larpit.

Yhdistys haluaa tukea suomalaista larp-harrastusta, ja helppokäyttöisen ja siistin varaston ylläpito on siihen oiva tapa. Uudella varastolla käyminen on helppoa ja nopeaa, myös autolla! Vuokraaminen on näppärä keino madaltaa pelimaksua ja saada pienemmänkin budjetin peliin hienommat puitteet, ja se on myös luontoystävällistä.

Mitä varastossa on?
Kuvallista inventaariota varaston sisällöstä on mahdollista saada nähtäville ottamalla yhteyttä hallitukseen, epellarp (at) gmail.com tai Facebookissa. Ihan kaikkea, lähinnä kulutustavaraa, ei ole järkevää vuokrata. Tässä esimerkiksi muutamia hyödyllisiä tavaroita varastostamme, joita vuokraamme mielellämme:

 • Akullinen aktiivikaiutin + langaton mikki
 • Akullinen pikkukaiutin (JBL Charge)
 • Diskovalo, pieniä DMX-valoja, LED-valoputkia
 • Savukone 200 m3/min
 • Videoprojektori, jalallinen 85” valkokangas
 • Paristokäyttöinen megafoni
 • Yht. yli 100 m jouluvaloja/led-valonauhoja
 • Yht. yli 100 m lavastekankaita
 • Erityylisiä tekokasveja, -kukkia & tekokuusi
 • 100+ kpl nimikylttejä
 • Isoja juomakanistereita, muovinen juomatynnyri, pumpputermoksia
 • Kylmälaukkuja
 • Korkeat taloustikkaat (ylin taso 0,83 m korkeudella)
 • 70+ kpl erilaisia pikkupulloja ja labravälineitä (liemet, apoteekki tms.)
 • …ja paljon muuta proppi- ja käyttötavaraa!

Hinta
Vuokrahinta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja suhteutetaan pelin budjettiin sekä lainattujen tavaroiden arvoon ja määrään. Eli meille saa myös ihan suoraan ehdottaa, mikä olisi pelin budjettiin sopiva hinta! Hinnat alkaen 10–20 euroa, suuremmat vuokraukset 50–100 e.

Kaikki tavaravuokrista saadut varat menevät lyhentämättömänä varaston tilavuokrien maksuun, eli vuokraamalla tuet suoraan varaston ylläpitoa ja sitä kautta yhteistä harrastustamme! Vuokra maksetaan joko etukäteen tilisiirrolla tai noudon yhteydessä käteisellä / MobilePaylla.

Yhdistyksen omat tapahtumat saavat tietenkin käyttää tavaroita ilmaiseksi.

Kenelle lainaamme?
Tavaroita lainataan roolipelitapahtumiin, esim. larppeihin. Aivan tuiki tuntemattomille emme lainaa, ellet vaikuta syystä tai toisesta erityisen luotettavalta. Kuitenkin riittää, että olet esim. tutun tuttu tai olet jollekulle meistä tuttu nimi Facebookin keskustelupalstoilta, jne. Jos emme tunne sinua hyvin henkilökohtaisesti, tarkistamme henkilöllisyyden lainauksen yhteydessä ja pyydämme sinua allekirjoittamaan lainaussopimuksen.

Tavaroiden haku
Jos haluat lainata tavaraa, ota yhteyttä hallitukseen epellarp (at) gmail.com hyvissä ajoin, vähintään useampi viikko, parhaassa tapauksessa pari kuukautta etukäteen. Kerro mitä / minkä tyylistä tavaraa sinua kiinnostaisi lainata ja mihin, ja millainen vuokrahinta budjettiinne sopisi. Huomaathan, että varastolle ei pääse ihan milloin vaan, vaan nouto- ja palautusajat sovitaan varastonhoitajien menojen mukaan. :)

Lainaussäännöt
Jos tavarat hajoavat tai katoavat, niin vuokraaja korvaa tavaran. Jos tavarat ovat kärsineet käytössäsi, emme välttämättä voi lainata sinulle enää uudestaan.

Useammilla tavaroilla on omat lainaus- ja käyttösääntönsä, joita tulee noudattaa, ja jotka saa nähtäville lainauksen yhteydessä. Tavarat tulee palauttaa puhtaina ja kuivina ja valmiina seuraavien käyttöön.

Lahjoitukset
Jos haluat lahjoittaa yhdistykselle jotain larpeissa hyödynnettävää tavaraa tai lavasteita, ota yhteyttä niin katsotaan, onko tavara sellaista, joka sopisi varastoomme!