Tulossa olevat ja järjestämämme larpit on listattu pelilistaan.

Epel Larp on yli 10-vuotisen toimintansa aikana järjestänyt monipuolisesti erilaisia larppeja, niin pikkuporukoiden minipelejä kuin 100 osallistujan spektaakkeleita. Genret ovat vaihdelleet laidasta laitaan, mutta erityisen suosittu genre epeliläisten keskuudessa on ollut Harry Potter -aiheiset larpit.

Epelin larppeihin osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, vaan ainoastaan larpin vastuullisen pääjärjestäjän tarvitsee olla yhdistyksen jäsen.

Larppeja on kahden tyyppisiä, avoimia ja suljettuja.

Avoimeen peliin saa ilmoittautua mukaan kuka tahansa, ja pelaajahaku niihin on julkinen. Larppiin kuitenkin mahtuu vain rajoitettu määrä osallistujia, joten pelinjohto valitsee pelaajat parhaaksi näkemällään tavalla. Pelaajat saatetaan valita mm. ilmoittautumisjärjestyksessä, arpomalla tai hahmoon sopivuuden perusteella.

Suljettuun peliin eli kutsupeliin pelinjohto kutsuu mukaan valitsemansa henkilöt, ja julkista ilmoittautumista ei ole. Larppi saattaa olla kutsupeli useasta eri syystä, esimerkiksi:
– Jatko-osaan saavat ilmoittautua vain aiemmassa osassa pelanneet.
– Järjestäjä haluaa kokeilla jotain konseptia, ja kokeilumielessä järjestää pelin tutuilleen, koska ei ole valmis esittelemään sitä isommalle yleisölle.
– Pelissä käsitellään rankkoja aiheita, ja turvallisuuden lisäämiseksi halutaan osallistujien tuntevan toisensa etukäteen.
– Järjestäjä ei ole toistaiseksi valmis esittelemään luomustaan julkisesti.
– Pelaajien keskuudessa on kysyntää tietynlaiselle pelille, ja järjestäjä haluaa vastata kysyntään järjestämällä pelin juuri heille.

Jos kuitenkin bongaat Epelin pelilistasta jonkin mielenkiintoisen kutsupelin, johon et ole saanut kutsua, niin älä epäröi ottaa yhteyttä pelinjärjestäjään – näin saatatkin saada kutsun tapahtumaan.

Jos pelilistassa mainitaan pelin tekijöiksi ”pelaajat”, tarkoittaa se, että peli on ideoitu yhdessä pelaajien kesken ja että hahmoja ja juonia ei ole pelinjohdon puolesta välttämättä ollenkaan kirjoitettu.