Yhdistys-sivun alle oli ilmestynyt kommenttina viesti, jonka katsoin riittävän tärkeäksi ihan etusivulle näkymään:

”Hei. Lanseeraamme uutta mobiilisovellusta ja tähän liittyen teetämme lyhyttä internetkyselyä, selvittääksemme mm. roolipelaajien kiinnostusta sovellukselle. Etukäteen kiitos vastauksistanne ja kyselyä saa toki levittää eteenpäin.

——

Tabledom-mobiilisovelluksen käyttäjätutkimus

Tabledom on lanseerausvaiheessa oleva mobiilisovellus, joka palvelee ensisijaisesti perinteisiä lauta-, miniatyyri-, kortti- ja roolipelaajia ympäri maailman. Sovellus toimii near-by-me tekniikalla, jossa jokainen käyttäjä pystyy luomaan, ilmoittamaan, etsimään sekä hakemaan pelitapahtumia ja pelaajia läheltä itseään.

Tabledom toteuttaa kyselyn mobiilisovellusten käytöstä ja haluamme kuulla mielipiteesi ja käyttäjäkokemuksesi aiheesta. Kyselyn tarkoituksena on selvittää kuluttajan mieltymyksiä mobiilisovelluksien käytöstä sekä kustannusrakenteesta.

Kyselyyn voit vastata osoitteessa https://elomake3.laurea.fi/lomakkeet/8802/lomake.html

Vastaamiseen kuluu aikaa noin 4 minuuttia ja kyselyä saa jakaa eteenpäin.

Tabledom arpoo kyselyyn osallistuneiden sekä ennakkorekisteröinnin suorittaneiden kesken kymmenen kappaletta täysin ilmaista Tabledom-sovellusta kaikin herkuin sekä upean Tabledom T-paidan.

Osallistu kyselyyn ja ole mukana mobiilisovellusten tulevaisuudessa!

Terveisin
Tabledom & Onni Solutions”

Tarkempaa tietoa sovelluksesta löytyy osoitteesta Tabledom.com eli käykäähän katselemassa ja vastailkaa tuohon kyselyyn.

-Jaxicle

One Thought on “Tabledom-mobiilisovellus”

 • Tervehdys kaikille ja kiitoksia kiinnostuksesta sovellukseen!

  Minulla on ilo ilmoittaa, että Tabledom Alpha julkaistaan huomenna 27.6 ja toivonkin, että tutustutte sovellukseen osoitteessa http://www.tabledom.com Vain osa toiminnoista on käytössä alkuun ja sovellus ei ole vielä puhelimille optimoitu. Paljon toimintoja ja muuta on tulossa! Toivonkin että annatte myös palautetta sekä kehitysideoita miten voimme yhdessä paremman sovelluksen kaikille meille pelaajille!

  Sovellus on pelaajilta pelaajille ja tulee olemaan pelaajille ilmainen!
  Kiitoksia ja hyvää kesää kaikille, toivottavasti tapaamme sovelluksessa.

  Juhis
  Tabledom

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.