Suuret kiitokset menneen kauden tapahtumista niin järjestäjille kuin osallistujillekin. Pelintekijät ja -kirjoittajat ovat hallituksen ohella ehdottomasti yhdistyksen suurin voimavara, joten erityiskiitos teille!

Kausi 2016-2017 oli tapahtumien puolesta erittäin aktiivinen ja toi mukanaan useita rohkeita muutoksia. Pitkäänhautuneiden sääntömuutosten, profiloitumisen ja nimellisen jäsenmaksun käyttöönoton lisäksi puheenjohtaja vaihtui. Yhdistyksen toimintaan myös haettiin ja saatiin toiminta-avustusta ensi kertaa.

Ahkerat jäsenemme järjestivät edellisen tilikauden aikana yhteensä 22 larppia ja 61 kokousta, miittiä tai muuta tapaamiskertaa. Se tekee vuoden aikana keskimäärin 1,6 tapaamiskertaa viikossa. Hyvä me! Epelin tapahtumille kertyi yhteensä huimat 797 osallistujakertaa, joista 448 larpeissa ja 349 muissa tapaamisissa.

Tästäkin kaudesta tulee näillä näkymin aktiivinen ja jännittävä, sillä vuonna 2018 on kulunut 10 vuotta Epel Larp ry:n perustamisesta! Vuosijuhlien järjestäminen polkaistaankin käyntiin heti alkuvuodesta. Juhliin ovat tervetulleita kaikki toimintaamme tavalla tai toisella vuosien varrella osallistuneet. Lisätietoja luvassa keväämmällä.

Toivon näkeväni paljon aktiivista ja innokasta porukkaa tulevana vuonna, niin vuosijuhlilla kuin muissakin tapahtumissa. Jos olet kiinnostunut larpin tai muun larpahtavan tapahtuman järjestämisestä, tuemme sinua edelleen mielellään, joten olethan yhteydessä. Toivotamme myös uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi, täältä kotisivuilta löytyy ohjeet liittymiseen.

Ei muuta kuin erinomaista joulua & uutta vuotta 2018!

Terveisin
Annastina Nyhammar
Epel Larpin puheenjohtaja 2017-2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.