Epel Larp ry ylpeänä esittää:

Olipa kerran Tylypahkassa on aloittelijaystävällinen multifandom-liveroolipeli, joka pelataan Ylöjärvellä 3.-5.8.2018. Peli rakentuu ihmissuhdedraaman, juonittelun, huumorin, seikkailun, mysteerien ja Harry Pottereista tutun taian ympärille. Peli sijoittuu Tylypahkaan 20 vuotta kirjoista tuttujen tapahtumien jälkeen, ja sarjan sankarit on korvattu erilaisista kirjoista, elokuvista ja sarjoista inspiraationsa saaneilla teini-ikäisillä hahmoilla. Pelikokonaisuuteen kuuluu peliviikonlopun lisäksi 21.7.2018 Tampereella järjestettävä workshop-päivä.

Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Peliin otetaan 48 pelaajaa ja toivomme saavamme mukaan runsaasti niin ensikertalaisia kuin kokeneitakin. Potter-kirjojen tuntemus ei ole edellytys osallistumiselle, leffojen katsominen riittää. Pelin ikäraja on 15 vuotta, joka pelaajien tulee olla täyttänyt workshop-päivään 21.7.2018 mennessä.

Järjestämme pelin Tampereen kaupungin yhdistyksellemme myöntämän Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella. Tarkoituksenamme on — kiinnostavan ja onnistuneen larpin järjestämisen lisäksi — houkutella harrastuksen pariin uusia kasvoja ja antaa heille erinomainen ensimmäinen pelikokemus. Kuten kaikki tapahtumamme, Olipa kerran Tylypahkassa toteutetaan täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta.

Hinta koko pelikokonaisuudelle on vain 20 €, sis. täysihoito & majoitus, workshop-materiaalit ja ruokailu.

Lue lisää >> okt.epellarp.net/info
FB-event >> https://bit.ly/2IXXaaz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.