Lohikäärmeratsastajat on tunteellinen rohkeudesta kertova fantasialarppi 10 pelaajalle, jonka kuka vaan saa uudelleenpelauttaa! Kyseessä on vähän lyhyemmän matkan vaelluspeli ja tarkoitettu pelattavaksi metsään / metsäpolulle. Pelin materiaalipaketti sisältää kaiken tarvittavan sekä hyvät pelautusohjeet pelinjohtajalle. Lisää tietoa pelistä ja sen pelautuksesta: Lohikäärmeratsastajat

Lohikäärmeratsastajat ovat joukko yhteiskunnan ulkopuolelle jääneitä omalaatuisia yksilöitä, jotka ovat lyöttäytyneet yhteen seikkaillakseen ja tehdäkseen hyvää maailmassa. Menestystä ei ole vielä merkittävästi tullut, ja viimeisimmän sankaruusyrityksen seurauksena joukkio vapautti vahingossa ilkeät kaksoisolentonsa toisesta ulottuvuudesta. Lohikäärmeratsastajat haluavat nyt korjata erheensä, pelastaa Miradorin valtakunnan kaksoisolentojen tuhotöiltä ja saada näiden varastamat lohikäärmeensä takaisin. Nyt he ovat matkaamassa taikametsän Hämärkehdon sydämeen, maailmojen rajalle, tehdäkseen vaarallisen loitsun, jolla voivat tuhota kaksoisolentonsa.

Lohikäärmeratsastajien ensimmäinen pelautus järjestettiin Epel Larpin kautta toukokuussa 2019 Tampereella, ja sen jälkeen se on pelautettu kahdesti. Edellisten pelautuksien pelaajat ovat kuvailleet peliä mm. seuraavasti:

”Peli oli upea ja hyvin toimiva kokonaisuus.”
”Tunteellinen, ihanan yhteisöllinen ja ajoittain yllättävä peli.”
”Halusin erityisesti kiittää pelin filosofisesta maailmasta. Ne olivat yksittäisiä kommentteja ja hetkiä, jotka jäivät pohdituttamaan pelin jälkeenkin.”
”Mieleenpainuvia yksityiskohtia oli paljon! Nautin yhteishengestä ja kävelystä porukalla.”
”Peli oli kokonaisuudessaan täynnä hienoja kohtauksia.”
”Oli virkistävää kokeilla todella rehellistä metsäkorkeafantsularppaamista.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.