Epel Larp ry tukee liveroolipelien järjestämistä tavoitteenaan edistää ja mahdollistaa larppausta harrastuksena. Yhdistys toimii siis larppien taustalla tukiorganisaationa. Jäsenyydestä on eniten iloa pelintekijöille, mutta ei niinkään esim. pelaajille. Liittymisohjeet alempana tällä sivulla.

Jos tahdot seurata yhdistyksen tiedotusta ja mitä kaikkia projekteja meillä on meneillään, voit tykätä Facebook-sivustamme tai tilata yhdistyksen uutiset. Yhdistyksen hallitukseen saa yhteyttä osoitteesta epellarp ät gmail.com.

Meillä on myös vain jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä.

Järjestääksesi tapahtuman Epel Larpin kautta sinun tulee olla yhdistyksen jäsen.

Larpin järjestäjille voimme tarjota:
-Ry:n edut uskottavana ja laillisena tahona, mikä mahdollistaa mm. pelipaikkojen vuokraamisen halvemmalla sekä mahdollisuuden hakea avustuksia.

-Yhdistyksen proppi/lavastevaraston, josta löytyy mm. tekniikkaa (savukone, langattomat mikit jne), lavastekankaita, pikkupulloja ja muuta hyödyllistä. Meillä on erityisen paljon esim. Potter-peleihin sopivia lavasteita.

-Mahdollisuuden tukuissa asiointiin (meillä on asiakkuus pariin paikkaan).

-Mahdollisuuden käyttää yhdistyksen pankkitiliä pelimaksujen keräämiseen (myös omaa voi käyttää).

Larpin järjestäjän velvollisuuksia:
-Välittää tapahtumasta selkeä kirjanpito ja kuitit/tositteet yhdistyksen rahastonhoitajalle.

-Pelimaksuilla tehdyt hankinnat siirtyvät pelin jälkeen yhdistykselle, samaten jos rahaa jää yli tämä siirtyy yhdistykselle (rahat käytetään yhdistyksen menoihin kuten domainiin sekä uusiin mahdollisimman monia larppeja hyödyttäviin hankintoihin).

Tarvike- / lavastevarasto

Yhdistys voi lainata joitain esineitään ja laitteitaan myös yhdistyksen ulkopuolisille roolipelitapahtumille. Lainauspyyntö tulee esittää hyvissä ajoin. Hallitus päättää tapauskohtaisesti lainaamisesta, ihan kelle tahansa emme lainaa, vaan sinun tulee olla luotetuksi todettu taho. Tavaralistaa on mahdollista saada nähtäville pyytämällä.

Pyrimme pitämään kuvallista inventaariota ajantasalla.

Epel myös ottaa vastaan lahjoituksia siinä määrin kuin varastotila riittää, eli voit lahjoittaa yhdistykselle larpeissa hyödynnettävää tavaraa, vaikka et olisi jäsen.

Epel Larpin historia

Yhdistyksen nimi Epel Larp on lyhenne nimestä Elävät ePäELävät / EPäelävät Elävät Larp. Lyhyesti meitä voi kutsua Epeliksi. Epel Larp rekisteröitiin vuonna 2008. Alkuvuosina toimimme Etelä-Pohjanmaalla, mutta toiminta siirtyi pian Pirkanmaan seudulle ja yhdistyksen kotipaikka päivitettiin vihdoin Tampereelle vuonna 2016.

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut ja yhdistyksen säännöt hyväksyvä. Hyötyä jäsenyydestä on lähinnä larpinjärjestäjille. Jäseneksi voi liittyä lähettämällä osoitteeseen epellarp (at) gmail.com täytetyn jäsenhakemuksen:

Viestin otsikko: Jäsenhakemus
Etu- ja sukunimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Asuinpaikkakunta:

Jäsenten tiedot tallennetaan jäsenlistaan, ja listasta poistetaan jäsenen tiedot tämän erottua. Jäsenenä hyväksyt, että jäsentietosi tallennetaan Googlen tarjoamaan palveluun, joka saattaa sijaita Euroopan talousalueen ulkopuolella (ks. Rekisteriselosteen kohta 8). Epel Larp ry:n jäsenrekisterin rekisteriseloste: http://epellarp.net/yhdistys/rekisteriseloste-jasenrekisteri/

Kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen, saat jäsenmaksutiedot, ja jäsenyys astuu voimaan, kun maksu näkyy tilillä. Maksun voi maksaa rahastonhoitajalle myös käteisellä. Jäsenmaksu on 1 euro, ja tuskin tulee siitä nousemaan tulevaisuudessa. Maksu on lähinnä nimellinen eikä sillä ole tarkoitus kerätä yhdistykselle rahaa, vaan pitää jäsenlista ajantasalla.