Hahmot

Peliin otetaan 20 pelattavaa hahmoa sekä 5-10 NPC-hahmoa (NPC:t ovat kaikki zombeja). Hahmoista 10 on miehiä ja 10 naisia, mutta sukupuolijakauman ei tarvitse mennä tasan ryhmien sisällä. Emme elä canon-uskollisessa maailmassa, eli kaikki hahmot, riippumattaa siitä ovatko he elossa vai kuolleet canonissa, ovat vapaita valittaviksi, kunhan he ovat esiintyneet sarjassa ennen kolmannen tuotantokauden loppua. Päätökset, siitä ketkä hahmoista ovat tässä universumissa kuolleet, tehdään sen mukaan mitkä hahmoista valitaan pelattaviksi. Ryhmä I kootaan Rick Grimesin johtaman joukon jäsenistä, ja lista vapaista hahmoista löytyy alempaa ryhmälle merkitystä kohdasta. Ryhmän II jäsenet voivat olla keitä tahansa nimellisiä hahmoja Ryhmän I ulkopuolelta tai pelaajien itse luomia hahmoja. Jos pelaajat haluavat, kaikki Ryhmä II:den jäsenet voivat olla oc-hahmoja.

Kaikki täyttävät ilmoittautumislomakkeen (deadline 30.4.2014) ja lähettävät sen osoitteeseen kavelijatlarppaa ät gmail.com (vaihda ät @-merkkiin ^^). Jos et halua itse kirjoittaa hahmoasi, kerro siitä ilmoittautuessasi, jolloi pelinjohto luo hahmosi, muuten kaikki täyttävät myös hahmolomakkeen. Hahmolomakeen deadlinen on 15.6.2014. Ilmoittautumislomake ja hahmolomake löytyvät hahmolistan alta. Lomakkeessa kursiivitekstillä kirjoitetut osat ovat ohjeita kohdan täyttämiseen, eli voit poistaa ne täyttäessäsi lomaketta.

RYHMÄ I – 10 hahmoa TÄYNNÄ

Daryl Dixon m
Ikä: 35-45
Pelaaja: Mira M.

Merle Dixon m
Ikä: 45-55
Pelaaja: Esa T.

Maggie Greene f
Ikä: 23
Pelaaja: Sofia V.

Beth Greene f
Ikä: 17
Pelaaja: Sani P.

Carol Peletier f
Ikä: 40+
Pelaaja: Lee H.

Sophia Peletier f
Ikä: 13-14
Pelaaja: Melina C.

Michonne f
Ikä: 30+
Pelaaja: Ilse T.

Dale Horvath m
Ikä: n. 65
Pelaaja: Mikael H.

Axel m
Ikä: noin. 45
Pelaaja: Tapani S.

? m
Pelaaja: Olli N.

RYHMÄ II – 10 hahmoa TÄYNNÄ

VARATUT HAHMOT

Gale Williams f
Ikä: 32
Pelaaja: Helmi R.

Ronald C. Zimmerman m
Ikä: 38
Pelaaja: Mikko K.

OC f
Pelaaja: Miira O.

OC f
Pelaaja: Mira S.

OC f
Pelaaja: Malla K.

OC f
Pelaaja: Kiki S.

OC m
Pelaaja: Marko T.

OC m
Pelaaja: Juho F.

OC m
Pelaaja: Karita M.

OC m
Pelaaja: Niklas S.

NPC:t – max 10 hahmoa

VARATUT

Zombi: Tanja R.

Zombi: Laura W.

Zombi: Saara V.

Zombi: Anastasia S.

Zombi: Sonya C.

Zombi: Kamilla M.

Zombi: Hannele T.

VAPAANA max 3 HAHMOA

Ilmoittautumislomake

Perustiedot

Nimi: Nettisivuille laitamme Hahmot-sivulle pelaamasi hahmon kohdalle vain etunimesi ja sukunimesi ensimmäisen kirjaimen. Ihmisten koko nimiä ei julkaista missään.
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Asuinkaupunki:
Sukupuoli:
Syntymäaika: (pp.kk.vvvv) Huomaathan, että peli on K-16. Jos olet alle 18, kysythän lupaa vanhemmiltasi.
Ruoka-allergiat tai erikoisruokavaliot: Pyrimme ottamaan nämä huomioon ruokaa tehdessämme. Jos sinulla on kuitenkin paljon vaikeita allergiota, niin emme välttämättä osaa/pysty tekemään ruokaa, jota voisit syödä. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa omat eväät, kerromme tästä sitten sähköpostitse lisää, jos näin käy.
Kuinka paljon olet aikaisemmin larpannut?
Kenen kanssa haluaisit/et halua pelata: Jos sinulla on tulossa larppiin joku kaveri, kenen kanssa haluaisit ehdottomasti yhdessä pelata, niin kerro tässä. Pyrimme toteuttamaan toiveet.
Minkä sukupuolen kanssa voit pelata romanttisia suhteita? Miesten, naisten, miehiä esittävien naisten jne
Voitko nukkua samassa huoneessa vastakkaisen sukupuolen kanssa? Virallisia makuuhuoneita meillä ei ole, vaan suurimmaksi osaksi lattiamajoitus, mutta jos koet vastakkaisen sukupuolen kanssa samassa tilassa nukkumisen vaikeaksi, koetamme järjestää sinulle tilan, jossa on vain oman sukupuolesi edustajia.
Voitko auttaa pelinjohtoa paikan päällä? Jos olet valmis auttamaan edes jonkin verran pelinjohtoa esim. ruuanvalmistuksessa tai siivouksessa, ilmoitathan siitä tässä. Kaikki apu on erittäin tervetullutta!
Onko sinulla ensiapukortti?
Miten aiot tulla pelipaikalle ja mistä? Voitko tarjota kyytejä?
Tarvitsetko kyydin pelipaikalle Hämeenlinnan rautatieasemalta? Ilmoitathan kyydin tarpeesta hyvissä ajoin, jotta ehdimme järjestää sen.
Mitä hahmoa haluaisit pelata?
Onko jotain, jota et halua pelata? Joitain aiheita tai juonia, joita et halua pelata larpin aikana, tai et halua hahmosi taustatarinaan. Esim. väkivalta, itsetuhoisuus tms.

Hahmo

HUOM. ENNEN KUIN ALAT KIRJOITTAA HAHMOA, OTA YHTETTÄ PELINJOHTOON. (Annamme hahmontekoon mahdollisia lisäohjeita tai konseptin, jonka mukaan hahmon voi kirjoittaa. Jos haluat, että pelinjohto kirjoittaa hahmosi kokonaan, ilmoitathan siitä ilmottautumisen yhteydessä. Pelinjohto keskustelee miellellään kanssasi siitä minkälaisen hahmon olet luomassa sen pohjalta minkälaisia muut hahmot tulevat olemaan.)

Hahmon pitäisi olla vähintään noin yhden sivun pituinen, maksimissaan kuitenkin 10 sivua. Jos sinulla on hankaluuksia keksiä tai kirjoittaa hahmoa, ota yhteyttä, niin autamme. Kaikkiin lomakkeessa esitettyihin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Kuitenkin, mitä syvällisemmin ja pidemmin kirjoitat hahmon, sitä uskottavampi se on ja eläytyminenkin helpottuu. Kysymykset on tarkoitettu hahmonluonnin tueksi ja kirjoituksen avuksi. Tarpeen vaatiessa pelinjohto täyttää aukkoja hahmoissa.

Nimi:
Sukupuoli:
Ikä, syntymäpäivä:
Ulkonäkö: Mm. pukeutumistyyli, yleinen olemus.
Seksuaalinen suuntautuminen:

Perhe: Ovatko hahmon perheenjäsenet elossa, epäkuolleita vai kuolleita? Millainen suhde hahmolla oli/on perheeseensä? Onko hahmo naimisissa? Onko hänellä lapsia tai sisaruksia? Jos on, minkä nimisiä ja ikäisiä he ovat ja minkälainen suhde hahmolla on heihin?

Työt: Mitä hahmo tekee ryhmässään? Onko hän hyvä siinä? Miten hän suhtautuu tehtäviinsä joukossa? Missä hän haluaisi olla hyvä? Onko hahmolla joitain salaisia ”harrastuksia”?

Menneisyys: Millainen lapsuus hahmolla oli? Miten se on vaikuttanut siihen, millainen hän on nykyään? Mitkä ovat hahmon elämän kohokohtia, mitkä pahimpia kuoppia? Mitkä ovat hänen elämänsä käännekohtia? Onko hahmo tyytyväinen menneisyyteensä, ja kuinka paljon hän yleensä välittää menneisyydestään? Millaisia ihmissuhteita hahmolla on ollut? Ketkä olivat parhaita ystäviä ja ketkä pahimpia vihollisia? (Huom. pelinjohto täyttää ihmissuhteita sen mukaan, millaisia muita hahmoja peliin on tulossa, eli tähän kohtaan voi pistää omia ehdotuksia, ideoita ja toivomuksia. Kaikkia toivomuksia ei pystytä välttämättä toteuttamaan.)

Luonne:

Suhtautuminen muihin ihmisiin: Onko hahmo kaikkien kaveri, vai onko hän etäinen ja syrjään vetäytyvä? Millainen hän on tuntemattomien ihmisten seurassa? Tutustuuko hän helposti uusiin ihmisiin? Millainen hän on kaverien seurassa? Millainen suhtautuminen hänellä on intiimeihin ja romanttisiin suhteisiin? (Kärjistetyt ääripäät esim. makaa kaikkien kanssa ja säästää neitsyyttään avioliittoon).

Selviytymismentaliteetti: Mikä on hahmon suhtautuminen tuntemattomiin selviytyjiin? Kuinka epäluuloinen hän on vieraita ryhmiä kohtaan? Kokeeko hän, että suuri joukko on voimaa vai että parhaiten pärjätään omillaan? Kuinka pitkälle hahmo on valmis menemään oman selviytymisensä tai läheisiensä selviytymisen takia?

Taistelu- ja selviytymistaidot: Otathan huomioon, että kaikki eivät voi olla mestariampujia tai lähitaistelunammattilaisia. Pelinjohto saattaa muuttaa näitä aspekteja, jos hahmot alkavat käydä liian samanlaisiksi.

Kontaktit: Pelinjohto kirjoittaa tämän osion. Voit kuitenkin esittää tässä toiveita, keiden kaveri haluaisit olla. Lisäksi jos sinulla on toiveita ”parituksen” suhteen, niin esitä se tässä :) Tämä kuitenkin riippuu täysin muista pelaajista ja heidän toiveistaan.

Juonikuviot: Pelinjohto kirjoittaa juonikuviot. Jos sinulla on ideoita, niin voit kirjoittaa niistä tähän, ideoita otetaan mieluusti vastaan. Ilmaise myös tässä, millaisia asioita haluaisit mieluiten pelata: romantiikkaa, toimintaa, juonittelua, mysteerien selvitystä vai jotain muuta?