Tulossa olevat ja järjestämämme larpit on listattu pelilistaan. Larpeissamme yleisesti käytetyt säännöt on luettavissa säännöissä, ne tosin saattavat hieman vaihdella pelikohtaisesti, ja joillain yksittäisillä peleillä saattaa olla ihan omat sääntönsä.

Olemme järjestäneet melko monenlaisia larppeja, mutta yleisimmät genret tähän mennessä ovat olleet fantasia, draama, seikkailu ja Harry Potter –pelit. Suurin osa peleistä on ollut pieniä alle 20 hengen pelejä, mutta järjestämme silloin tällöin myös isompia. Osallistuakseen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen, vaan kaikkiin peleihin voivat tulla mukaan myös ei-jäsenet.

Larppeja on kahden tyyppisiä, avoimia ja suljettuja.

Avoimeen peliin saa ilmoittautua mukaan kuka tahansa, ja pelaajahaku niihin on julkinen. Osallistujia otetaan silti rajoitettu määrä, ja pelinjohto valitsee pelaajat haluamallaan tavalla. Pelaajat saatetaan valita mm. ilmoittautumisjärjestyksessä, arpomalla tai hahmoon sopivuuden perusteella.

Suljettuun peliin eli kutsupeliin pelinjohto kutsuu mukaan valitsemansa henkilöt, ja julkista ilmoittautumista ei ole. Larppi saattaa olla kutsupeli useasta eri syystä. Järjestäjä haluaa ehkä järjestää pelin vain kavereilleen, tai osallistujat haluavat pelata tutulla ja hyväksi todetulla porukalla. Peli saattaa olla myös jatkoa jollekin aikaisemmalle pelille, jolloin mukana on vain jatkavia eikä ollenkaan uusia hahmoja. Jos kuitenkin bongaat Epelin pelilistasta jonkin mielenkiintoisen kutsupelin, johon et ole kutsua saanut, niin älä epäröi ottaa yhteyttä pelinjärjestäjään – on aina olemassa mahdollisuus, että pääset mukaan. Joskus mukaan saatetaan ottaa hyvinkin mieluusti uusi kasvo.

Osa kutsupeleistä on ihan kunnolla kirjoitettuja, mutta osa saattaa olla hyvinkin köykäisiä. Jos pelilistassa mainitaan kutsupelin tekijöiksi ”pelaajat”, tarkoittaa se, että peli on ideoitu yhdessä pelaajien kesken ja että hahmoja ja juonia ei ole välttämättä ollenkaan kirjoitettu. Tällaisessa pelissä on erityisen tärkeää, että pelaajat keksivät itse hahmolleen tekemistä (vaatii jonkin verran larppikokemusta), ja että hahmo on pelaajalle mieluusti jo aikaisemmin tuttu.